ataktesfones@gmail.com

Κυριακή 6 Μαΐου 2012

ΕΚΤΑΚΤΟ! Το ABC Australia δίνει τη χαριστική βολή! Το ΤΕΛΟΣ του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ!





Πριν απο λίγο, στο βραδυνό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού ABC Australia, ο ανταποκριτής του καναλιού στην Αθήνα δίνει τη χαριστική βολή στο δικομματισμό! Το ΠΑΣΟΚ καταποντίζεται στην τρίτη ή τέταρτη θέση με ποσοστά που κυμαίνονται στο 12 με 14%, η Ν.Δ. κινείται μεταξύ 19 και 22%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ προελάυνει με ποσοστά πάνω απο 15- 17%!!!



"Το τέλος μιας κραταιάς παρουσίας μεταξύ της κεντροδεξιάς της Ν.Δ. και των σοσιαλιστών του ΠΑ.ΣΟ.Κ. φαίνεται να ζεί η Ελλάδα σε αυτές τις πιο κρίσιμες εκλογές των τελευταίων 35 ετών στη χώρα. Και οι δύο άλλοτε κραταιοί κομματικοί σχηματισμοί, δεν κατορθώνουν......να πιάσουν ένα αξιοπρεπές ποσοστό που θα τους έδινε την ευκαιρία να συγκυβερνήσουν και να οδηγήσουν τη χώρα σε ασφαλή ύδατα μέσα στην Ε.Ε. και στο ευρώ, πράγμα που είναι απόρροια της καταστροφικής πολιτικής που επέδειξαν όλα αυτά τα χρόνια της κρίσης και των τεραστίων διαστάσεων κρουσμάτων διαφθοράς που τους ταλανίζουν"

"Ο μεγάλος κερδισμένος της σημερινής μέρας, φαίνεται να είναι η αριστερά με το κόμμα ΣΥΡΙΖΑ, πού έχει ως επικεφαλή έναν αδιαφθορο και σχετικά νέο πολιτικό, τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος με τον έντονο αντι-ευρωπαικό του αγώνα, ο οποίος είναι και αγώνας ενάντια στη λιτότητα και στις δανειακές συμβάσεις, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των πρώην ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ κυρίως και προελαύνει στις υποβαθμισμένες περιοχές των Αθηνών κυρίως και της επαρχίας. Μεγάλη επίσης η άνοδος της άκρας δεξιάς που την εκφράζει το επίσης νέο κόμμα της Χρυσής Αυγής, που φαίνεται να εισέρχεται στη Βουλή με ένα εντυπωσιακό ποσοστό που μπορεί να φτάσει και το 7 με 9%, συνεχίζει ο ανταποκριτής του καναλιού.

Και καταλήγει λέγοντας οτι "ο τρίτος κερδισμένος της παρέας είναι αναμφισβήτητα ο νεαρός Παναγιώτης Καμμένος με τον συνδυασμό του ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ο οποίος συγκεντρώνοντας έναν μεγάλο αριθμό δυσαρεστημένων ψηφοφόρων της Ν.Δ., ανεβαίνει στο επίσης εντυπωσιακό 9 με 11%. Απ ό,τι φαίνεται, ένα δύσκολο βράδυ έρχεται για τους πρώην εκφραστές του πολιτικού συστήματος, που θα συνοδευτεί με έναν μεγάλο πονοκέφαλο για το τί ακριβώς θα σημάνει γι αυτούς και την Ελλάδα η επόμενη μέρα"...




http://logioshermes.blogspot.com/2012/05/abc-australia.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου