ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Παϊσιος: «Ο αντίχριστος θα έρθει στον κόσμο και θα επιβληθεί μ’ ένα οικονομικό σύστημα»



666: Ο αριθμός αυτός είναι του αντίχριστου και με κανένα τρόπο κανείς μας δεν πρέπει να δεχτεί να πάρει αυτή την ηλεκτρονική ταυτότητα.
Ακόμη και τις πιστωτικές κάρτες δεν πρέπει να τις παίρνουμε, γιατί πίσω στη μαύρη μαγνητική ταινία που έχουν, περιέχεται ο κώδικας και το γραμμικό σύστημα με το 666. Αυτά όμως δε φαίνονται με γυμνό μάτι. Μόνο το ηλεκτρονικό κομπιούτερ τα διαβάζει», είχε πει, ο γέροντας Παΐσιος.
Ο γέροντας ήταν σαφέστατος στις παραπάνω ρήσεις του για τα θέματα των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων και του 666.
Και βέβαια δεν έμεινε μόνο σε αυτά. Συνέχισε λέγοντας:
«Ο Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος με το θεόπνευστο βιβλίο της Αποκαλύψεως μας προλέγει λεπτομερώς τι πώς και πότε θα συμβούν όλα τα γεγονότα. Ακόμη μας αποκαλύπτει ότι το οικονομικό σύστημα που θα επιβάλλεται τότε στους ανθρώπους θα στηρίζεται στο “χάραγμα”».
Και ανέφερε μεταξύ άλλων ο γέροντας ότι «Ο Χριστός διαμέσου των προφητών της Παλαιάς Διαθήκης και διαμέσου των δικών του προφητικών λόγων και συστάσεων και δια των αποστόλων του μας ενημέρωσε το τι θα προηγηθεί της Δευτέρας Παρουσίας Του, όπως ότι, για να συνετίσει τους ανθρώπους, θα τους στέλνει πληγές».
Και συνέχισε: «Ακόμη ο Χριστός μας έχει ενημερώσει ότι ο άλλος, ο οποίος θα οικειοποιηθεί την ιδιότητά Του και το όνομά Του, δηλαδή ο αντίχριστος, θα έρθει στον κόσμο και θα επιβληθεί μ’ ένα οικονομικό σύστημα, που θα ελέγχει το παγκόσμιο εμπόριο και δεν θα μπορούν να πωλούν και ν’ αγοράζουν, παρά μόνον όσοι θα έχουν αποδεχτεί το χάραγμά του που θα φέρει το συγκεκριμένο αριθμό 666.
Ενώ λοιπόν βλέπουμε να πραγματοποιούνται και στις μέρες μας όλα όσα οι προφήτες μας ανήγγειλαν – ακόμη και ο συγκεκριμένος αριθμός 666- ακόμη δεν μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε το πού βρισκόμαστε. Και τότε η Γραφή “τριάκοντα αργύρια” έλεγε, αλλά δεν κατάλαβαν ότι ήταν ο Χριστός. “666” λένε οι Γραφές ότι θα είναι ο αριθμός του αντίχριστου και τώρα το οικονομικό σύστημα που θα ελέγχει το παγκόσμιο εμπόριο μ’ αυτό τον αριθμό ενεργεί κι όμως πάλι δεν μπορούν να καταλάβουν οι άνθρωποι το τι συμβαίνει!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου