ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

ΓΙΩΡΓΟ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΛΑΙΝ ΟΙ ΡΕΓΓΕΣ! ΕΝΤΟΛΗ ΑΔΩΝΙ ΣΕ ΛΕΩΝΙΔΑ ΝΑ ΣΠΡΩΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΕΑΣΤΥ ΒΙΒΛΙΟ ΚΟΛΑΦΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ!!!


Για να τον κλαίν’ οι ρέγγες είναι ο Αρχηγός του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης: Τα στελέχη του τον εγκαταλείπουν, όπως τα ποντίκια το βυθιζόμενο σκάφος κι ο Γιώργαρος βρίσκεται σε πανικό: Μέχρι το βιβλίο του Στρατηγού Αϋφαντή επεστράτευσε την περασμένη Δευτέρα στην ΝΕΤ, για να εξηγήσει στην Έλλη Στάη γιατί όλες οι Δημοσκοπήσεις τον δείχνουν να μένει εκτός Βουλής. Εν τω μεταξύ, οι αρλούμπες που ξεστομίζει καθημερινώς ο Καρατζαφέρης, έκαναν ακόμη και το πνευματικοπαίδι του τον Άδωνι να δηλώσει την περασμένη Τρίτη από το «Blue-Sky» πως «ο Τσίπρας είναι πιο σοβαρός» από τον Αρχηγό του ΛΑΟΣ!.. 

Εν τω μεταξύ, ο Άδωνις Γεωργιάδης κάνει το εξής χουνέρι στον κουμπάρο του τον Καρατζαφέρη:
Έδωσε εντολή στον αδελφό Λεωνίδα να αρχίσει να δίνει ως δώρο από το «Τηλεάστυ» το εξαφανισμένο βιβλίο του Δόκτορος Δημοσθένους Αλεξίου «Γ. Καρατζαφέρης: Η Αδάμαστη Θέληση», που είχανε βγάλει οι εκδόσεις «Γεωργιάδη» το 2004. Πρόκειται για ένα βιβλίο – θησαυρό, στο οποίο αποθησαυρίζονται όλες οι κατά καιρούς ατάκες του Καρατζαφέρη για Εβραίους, Κιναίδους, Μασόνους κλπ. που τον έκαναν τόσο αγαπητό στους Πατριώτες, κατά τα 6 πρώτα χρόνια λειτουργίας του ΛΑΟΣ. Κατ’ εντολήν του ιδίου του Καρατζαφέρη, το εν λόγω βιβλίο εξηφανίσθη από την πιάτσα, με αποτέλεσμα κορυφαίοι αντικαρατζαφερικοί σαν τον «Ιό» της «Ελευθεροτυπίας» να πληρώνουν όσο – όσο για ένα αντίτυπο! Τώρα που ο Γιώργαρος θα διαβάσει στον «Στόχο» ότι ο Λεωνίδας ξαναπουλάει το εξαφανισμένο βιβλίο από την συχνότητα του «Τηλεάστυ», θα γίνει «Τούρκος» και θα το ξανα-απαγορεύσει: Εμείς που φροντίσαμε και το προμηθευθήκαμε από το 2004 που πρωτοπαρουσιάστηκε στο Θέατρο «Ακάδημος» της οδού Ιπποκράτους, θα σταχυολογήσουμε στο επόμενο φύλλο του «Στόχου», μερικές από τις αθάνατες Καρατζαφέρειες ατάκες, για να γελάσει ο κάθε πικραμένος και να εμπλουτίσει με νέο υλικό η έγκυρη Wikipedia το λήμμα «Καρατζαφέρης»…
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου