ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΓΑΠ - Ο ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΩΝ


Ο κύριος Κλέων Παπαδόπουλος είναι Πρόεδρος του Ταχυδροµικού Ταµιευτηρίου. Οι ζηµιές εξαµήνου για το ΤΤ ανέρχονται στο ιλιγγιώδες ποσό των 498,4 εκατ. ευρώ. Kαι δεν είναι κάτι το ξεχωριστό, αφού οι περισσότερες τράπεζες έχουν φέτος ζηµίες.
Τι κάνουν λοιπόν οι Τράπεζες; Μαζεύονται.
Κλείνουν δηλαδή καταστήµατα και µεταφέρουν το προσωπικό σε άλλα ώστε να επιτύχουν οικονοµίες κλίµακος.
Μία τράπεζα όµως, ανοίγει καινούριο υποκατάστηµα!
Ποιά;
Το Ταχυδροµικό Ταµιευτήριο του κ.Κλέωνα Παπαδόπουλου.
Ποιος είναι ο κ.Παπαδόπουλος; Στενός φίλος του Ανδρέα Ανδρέα Παπανδρέου ("Αντρίκου"), του αδερφού του Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου δηλαδή, που έγινε γνωστός από κάτι CDS, I4CENSE, χορηγίες κλπ, αλλά αυτά μπορείτε να τα διαßάσετε παντού στο διαδίκτυο.
Πού στήνεται το νέο κατάστημα του Τ.Τ. του οποίου η µετοχή διαπραγµατεύεται 12 φορές κάτω από την εισαγωγή της; Στη Θεσσαλονίκη και για την ακρίßεια στην οδό Βασιλίσσης 129Α, δίπλα από την εκκλησία της Ανάληψης, στον παράδροµο που ßλέπετε όσοι κατεßαίνετε στο κέντρο από τα Ανατολικά.
Και πού είναι το παράξενο; Ότι στα 200 µέτρα από το σηµείο, στην οδό Βασιλίσσης Όλγας 84 και Σκιάθου, υπάρχει κι άλλο κατάστηµα ΤΤ ! 
Αλλά και 300 µέτρα παρακάτω, υπάρχει κι άλλο κατάστηµα ! Στην οδό Βασ.Όλγας 84 ! Δείτε τα καταστήµατα από το site του ΤΤ:
Τι ήταν όµως το συγκεκριµένο ακίνητο, πριν ανοίξει εκεί νέο κατάστηµα Τ.Τ.;
Στο ισόγειο κατάστηµα της οδού Βασιλίσσης Όλγας 129 Α (Ανάληψη) στη Θεσσαλονίκη, στεγαζόταν µέχρι πρόσφατα ένα κατάστηµα πώλησης ηλεκτρικών συσκευών της γνωστής σειράς EXPERT, (ενοικιάστρια η εταιρεία ΑΝΑΔΡΑΣΙΣ Α.Ε.) το οποίο όπως χιλιάδες άλλα καταστήµατα έκλεισε, αφήνοντας πίσω του χρέη, ανεργία, πόνο και δυστυχία. Όπως ήταν φυσικό θα έµενε κενό λόγω της µεγάλης οικονοµικής κρίσης δηµιουργώντας αντίστοιχα οικονοµικά προßλήµατα και στην ιδιοκτήτρια.   Όµως, παρά το γεγονός ότι στη Θεσσαλονίκη, υπάρχουν 20.000 ανοίκιαστα ακίνητα, το συγκεκριµένο ακίνητο, έδωσε ο ....Θεός και νοικιάστηκε. Ξεκίνησαν µάλιστα οι εργασίες. Δείτε πώς είναι σήµερα:
Ποιανού όµως είναι το συγκεκριµένο κατάστηµα που είχε την τύχη να ενοικιαστεί γρήγορα; Ιδιοκτήτριά του ακινήτου ειναι η κυρία ΑΛΕΞΙΟΥ ΑΝΝΑ σύζυγος ΖΑΧΑΡΙΑ ΑΛΕΞΙΟΥ, το γένος ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑΝΘΗΣ ΤΣΟΥΔΗ.
Με το υπ'αριθµ. 39541/30-4-1996 συµßόλαιο η κ.Αλεξίου Άννα παρεχώρησε την ψιλή κυριότητα του συγκεκριµένου ακινήτου στον γιό της Ευάγγελο και κράτησε την επικαρπία (το εισόδηµα δηλαδή).
Η κυρία Αλεξίου όµως έχει και µια κόρη: Την  Μαριάνθη Αλεξίου του Ζαχαρία και της Άννας (η οποία έχει το όνοµα της γιαγιάς της Μαριάνθης)
Και εδώ αρχίζει το ενδιαφέρον:
Η Μαριάνθη Αλεξίου του Ζαχαρία και της Άννας, η κόρη της ιδιοκτήτριας του ακινήτου που νοίκιασε µε υψηλό µάλιστα τίµηµα (300% περισσότερο από ότι το διπλανό κατάστηµα UNITED  SPORTS), τυχαίνει να είναι ...
σύζυγος του Αντρίκου Παπανδρέου !
Του φίλου του Κλέωνα Παπαδόπουλου. Του αδερφού του Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.
Ιδού η οικογενειακή µερίδα 34377 στο δήµο Ν.Ερυθαίας:

Διατυπώνεται λοιπόν το ερώτηµα, αν όλη αυτή η υπόθεση είναι νόµιµη, αν είναι προς το συµφέρον της κρατικής τράπεζας να κάνει και τρίτο κατάστηµα στα 200 µέτρα, και το κυριότερο αν είναι πολιτικά ηθικό να µισθώνεται από κρατική Τράπεζα, εν µέσω κρίσης, κατάστηµα από την πεθερά του αδελφού του Πρωθυπουργού.

 

Αναµένονται απαντήσεις για τη «σύµπτωση».
Για την υπόθεση πιστεύουµε ότι θα ακολουθήσει αίτηµα, κατά τη διαδικασία κοινοßουλευτικού ελέγχου, να προσκοµίσει η διοίκηση του ΤΤ, την απόφαση του Διοικητικού της Συµßουλίου, µε την οποία εγκρίθηκε η µίσθωση του συγκεκριµένου χώρου της πεθεράς του κ.Α.Παπανδρέου. Αν υπάρχει απόφαση Δ.Σ. !!!
Σηµείωση: τα cds που είχε το ΤΤ πουλήθηκαν τον Δεκέµßριο του 2009 στην τιµή του 1,4 δισ. , δηλ. όταν ο ΓΑΠ συζητούσε µε το ΔΝΤ, που σηµαίνει ότι όταν οι συζητήσεις θα δηµοσιεύονταν ή το ΔΝΤ θα ανελάµßανε την Διοίκηση της χώρας, όπως και έγινε τελικά λίγους µήνες αργότερα, η αξία των θα πολλαπλασιαζόταν, Η αξία αυτών των cds υπολογίζεται σήµερα πάνω από 35 δισ . Όµως σύµφωνα µε δηµοσιογράφο του CBS η πώληση αυτή έγινε µε εντολή του ΓΑΠ και το Fund που τα αγόρασε έχει στο Διοικητικό του Συµßούλιο γνωστά ονόµατα Ελλήνων..... Πόσα έχασε το Ελληνικό Δηµόσιο και πόσα κερδίζουν "µερικοί" που γνώριζαν από πρώτο χέρι τις ενέργειες του ΓΑΠ µε το ΔΝΤ. Τα συµπεράσµατα δικά σας.

Τελικά ο αδελφός του ΓΑΠ είναι πανταχού παρόν!!!!

1 σχόλιο: