ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Δεν αργεί η έκδοση ενταλμάτων για δύο πρώην υπουργούς! ενα λαμόγιο της ΝουΔούλας κι άλλο ενα τρωκτικό του Πασόκ …

Καθήκια του κερατά, πλησιάζει η ώρα που θα πλερώσετε και με το παρπαπάνω… Κλέφτες, λαμόγια, άρπαγες της περιουσίας του ελληνικού λαού, δεν σας αξίζει μόνον η φυλακή εφ’ όρου ζωής, αλλά και η επιστροφή των κλεμμένων που τάχετε σπαρμένα σε offshore εταιρείες της Καραϊβικής … Αλλά ακόμα κι αυτός ο θάνατος δια της εν ψυχρώ εκτελέσεως…

Το ΡΕΠΟΡΤΑΖ λέει πως, στην τελική ευθεία βρίσκονται οι εισαγγελικές αρχές για την έκδοση δύο ενταλμάτων που αφορούν δύο υπουργούς, ο ένας προέρχεται από το χώρο της ΝΔ και ο άλλος από το ΠΑΣΟΚ. Το ένα απ’ αυτά τα λαμόγια είναι μάλιστα και “σκαφάτο” ….

Δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι να βγάλουμε ονόματα (τα γνωρίζουμε ομως), γιατί δεν μας καλύπτει κι ο νόμος, αλλά μόλις περάσουν τις πόρτες της εισαγγελίας θα αναφερθούμ εκτενώς στις παληκαρίες τους …. Πάντως πρόκειται για δυο πολύ μεγάλα πολιτικά καθάρματα, που καθυστερούσαν την σύλληψή τους κι εντέχνως είχαν αποκρύψει τις ένοχες πράξεις τους μέχρι σήμερα!!!


Η έκδοση των ενταλμάτων στηρίζεται στην αποκάλυψη μαύρων λογαριασμών που προέρχονταν από τις μίζες εξοπλιστικών προγραμμάτων.

Οι δύο πρώην υπουργοί συμπαρασύρουν και κορυφαίους επιχειρηματίες στους οποίους αναμένεται να ασκηθούν κακουργηματικές διώξεις για δωροδοκία.

Κι έπεται η συνέχεια, διότι ο μαύρος κύκλος της μιζοαρπαχτής απο το κλυκλωμα της πολιτικής χαβούζας, δεν τελειώνει εδώ …..
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου