ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Λιντσαραν ελεγκτές του ΣΔΟΕ στην Καλαμάτα!

Με την οργή του κόσμου βρέθηκαν αντιμέτωποι στη Μαραθόπολη δύο ελεγκτές του ΣΔΟΕ σε έφοδό τους σε καφέ – ουζερί του κεντρικού πεζόδρομου του χωριού.
Σύμφωνα με πληροφορίες του tharrosnews.gr, οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ, ένας άνδρας και μία γυναίκα, γύρω στις 9 χθες το βράδυ μπήκαν σε καφέ – ουζερί και ξεκίνησαν να ελέγχουν τα χαρτιά και τα βιβλία του καταστήματος. Θαμώνες και πολίτες που έκαναν τη βόλτα τους και αντιλήφθηκαν την παρουσία του κλιμακίου ελεγκτών του ΣΔΟΕ, αντέδρασαν ειρωνικά και τους φώναξαν. Οι ελεγκτές συνέχισαν τον έλεγχο, κάνοντας φύλλο και φτερό, χαρτιά, τιμολόγια και βιβλία του καταστήματος.
Γύρω στις 12:30 μετά τα μεσάνυχτα, μετά από τρεις ώρες, ολοκλήρωσαν τον έλεγχο και αποχώρησαν με βαριές εκφράσεις από κόσμο που, στο μεταξύ είχε πληροφορηθεί για τον έλεγχο, και ήταν στον πεζόδρομο για να εκφράσει την αντίδραση και τη διαμαρτυρία του.
Αξίζει να σημειωθεί πως ότι η Μαραθόπολη έχει τεθεί στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ, καθώς και του ΙΚΑ, και οι έλεγχοι που υφίστανται καταστήματα και επιχειρήσεις φέτος το καλοκαίρι είναι αλλεπάλληλοι, προκαλώντας αντιδράσεις στους επαγγελματίες και τους κατοίκους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου