ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Ολόκληρο οπλοστάσιο βρέθηκε στο κέντρο κράτησης λαθρομεταναστών της Κορίνθου

Ένα ολόκληρο οπλοστάσιο ανακάλυψαν αστυνομικοί σε αιφνιδιαστικό έλεγχο του πραγματοποίησαν στο Κέντρο Κράτησης λαθρομεταναστών στην Κόρινθο. Βρέθηκαν μαχαίρια, ρόπαλα από αλουμίνιο και σίδερο, σακίδια με πέτρες και δύο μεγάλα κομμάτια τσιμέντο. Τα αποτελέσματα αυτά έρχονται αμέσως μετά την εξέγερση στην Αμυγδαλέζα και την «αυθόρμητη» επίθεση λαθρομεταναστών στο Καρλόβασι.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας σε διάφορα σημεία στο Κέντρο Κράτησης βρέθηκαν 32 αυτοσχέδιοι...

ράβδοι από αλουμίνια παραθύρων, δύο αυτοσχέδια μαχαίρια, εννέα σιδερένιες ράβδοι, 22 ξύλινες ράβδοι από κουφώματα θυρών, 12 ξύλινες τάβλες από κρεβάτια, ένα πλαστικό μπουκάλι γεμάτο με άμμο και δύο κομμάτια τσιμεντόλιθου μέσα σε πανιά.
Τα ευρήματα αυτά φανερώνουν ότι δεν πρόκειται για αυθόρμητες εξεγέρσεις που συμβαίνουν εκείνη την στιγμή, από υλικά που προέρχονται από τα ίδια τα κτίρια, αλλά προμελετημένες καταστάσεις, οι οποίες προετοιμάζονται καιρό, πιθανόν με εντολές που έρχονται απ’ έξω από τα κέντρα. Έτσι για χάρη κάποιων τίθεται σε κίνδυνο και η ζωή των κατοίκων των περιοχών που έχουν εξαναγκαστεί να έχουν τέτοια ξενοδοχεία λαθρομεταναστών και η ζωή των αστυνομικών, που εν τέλει θα κληθούν να σταματήσουν τις στημένες εξεγέρσεις.
Για την αντιμετώπιση της κατάστασης απαιτείται:

Άμεση σύλληψη και επαναπροώθηση όλων των λαθρομεταναστών στις χώρες προέλευσής τους. Μέχρι τον οριστικό επαναπατρισμό τους προβλέπεται η μεταφορά τους σε ειδικούς χώρους κράτησης μακράν των κατοικημένων τόπων της ελληνικής επικράτειας, όπου οι συνθήκες δεν θα ομοιάζουν με ξενοδοχείο 5 αστέρων.
Το φαινόμενο της εσαεί κράτησης παρανομούντων σε πολυτελή κέντρα με κλιματισμό, δωρεάν γεύματα και ανέσεις που λείπουν από εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες πολίτες, είναι απαράδεκτο και θα διακοπεί πάραυτα.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου