ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

ΓΑΠ για Βενιζέλο: Είναι αχάριστος!

Με  οργή αντέδρασε ο Γιώργος Παπανδρέου στην κριτική Βενιζέλου ότι κακώς δεν προσήλθε στην προανακριτική για τη λίστα Λαγκάρντ και περιορίστηκε στο να στείλει υπόμνημα!


«Είναι δυνατό να με καρφώνει με αυτό τον τρόπο; Τόση αχαριστία πια;», ήταν η αντίδρασή του όταν πληροφορήθηκε την κριτική του διαδόχου του από στενό συνεργάτη και προσωπικό του φίλο ο οποίος συμμετείχε στην κοινή συνεδρίαση της Κ.Ο. και του Π.Σ. του ΠΑΣΟΚ, εκεί που ο Βενιζέλος τον επέκρινε λέγοντας ότι «αν μου είχε τηλεφωνήσει θα τον συμβούλευα να πάει, όπως έκανα κι εγώ»!

Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες του Newsbomb, η ενημέρωση του ΓΑΠ ήταν άμεση, μόλις ολοκληρώθηκε η επεισοδιακή συνεδρίαση.
Το ίδιο άμεση ήταν και η αντίδρασή του, με τα λόγια που προαναφέραμε.
Και μάλιστα η οργή του ξεχείλισε επειδή εκτός απ’ το άδειασμά του απ’ τον Βενιζέλο για τη μη προσέλευσή του στην προανακριτική, ο διάδοχός του τον «έδωσε» και για ένα ακόμα λόγο, συγκεκριμένα τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ και τη διαχείρισή τους επί των ημερών ΓΑΠ, καθώς και τα δάνεια που πήρε το Κίνημα!
Συγκεκριμένα ο Βενιζέλος σε κάποιο σημείο της ομιλίας του αναφερόμενος στα όσα έγιναν στη Βουλή με την σκανδαλώδη τροπολογία για τα δάνεια των κομμάτων –και βασικά του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ.- αφενός επιβεβαίωσε ότι η ντροπολογία ήταν σε γνώση και του ιδίου και του Σαμαρά και του Κουβέλη και αφετέρου τόνισε –στέλνοντας σαφείς προειδοποιήσεις- ότι τα δάνεια δεν αφορούν τον ίδιο, αφού συνήφθησαν όταν άλλοι ήταν πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ.
Δηλαδή… λέγε με ΓΑΠ και Σημίτη!
Όλα δείχνουν πως οι σχέσεις νυν και τέως περνούν μια ακόμα σοβαρή κρίση.
Άλλωστε μάλλον τυχαίο δεν είναι, ότι μετά την επεισοδιακή συνεδρίαση είχαμε νέα «αντάρτικα» από στελέχη που είναι κοντά στο ΓΑΠ, όπως οι Καρχιμάκης και Παναγιωτακόπουλος…
Για την ιστορία τέλος να αναφέρουμε, ότι όταν η προανακριτική αποφάσισε να τον καλέσει εκ νέου για κατάθεση, ο ΓΑΠ έβαλε στενή του συνεργάτη να τηλεφωνήσει σε στενό συνεργάτη του πρωθυπουργού και να διαμαρτυρηθεί!
Είναι σαφές ότι την αποφεύγει την προανακριτική όπως ο… οξαποδώ το λιβάνι!
Ο κουμπάρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου