ataktesfones@gmail.com

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

EΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΜΑΙΖΩΝΟΣ: Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε καταδρομέα! Τον πέρασαν για Χρυσαυγίτη επειδή φορούσε… διακριτικά του στρατού

Η μήνυση κατά αγνώστων κατατέθηκε προ ημερών στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας. Μάλιστα ο νεαρός επισκέφθηκε το Αστυνομικό Τμήμα μαζί με..... την μητέρα του η οποία ήταν εξαγριωμένη, αναλογιζόμενη από αυτό που θα μπορούσε να πάθει το παιδί της.
Όλα συνέβησαν πριν από μερικές ημέρες έξω από το κατάστημα Zaraστην οδό Μαιζώνος. Σύμφωνα με την καταγγελία 5 νεαροί οι οποίοι πήγαιναν προς την Πλατεία Όλγας επιτέθηκαν σε νεαρό καταδρομέα ο οποίος έφερε στη μπλούζα του στρατιωτικά σύμβολα. Προφανώς οι πέντε (που κατά την καταγγελία φορούσαν και τις κουκούλες από τις μπλούζες τους) τον πέρασαν για μέλος της Χρυσής Αυγής και του επιτέθηκαν. Ο νεαρός πρόλαβε και αντιστάθηκε, ενώ με τις κινήσεις του, τους έδειξε πως… θα τα έβγαζαν δύσκολα πέρα. Ωστόσο οι κουκουλοφόροι εκμεταλλεύτηκαν την αριθμητική τους υπεροχή και άρχισαν να χτυπούν.
Τελικά ο καταδρομέας κατάφερε να ξεφύγει, αφού όμως είχε δεχθεί αρκετά χτυπήματα! Τον είχαν χτυπήσει σε διάφορα μέρη του σώματός του. Και οι πέντε έγιναν… καπνός χωρίς κανείς να προλάβει να τους αναγνωρίσει και προφανώς «χάθηκαν» στο μπούγιο της Πλατείας Όλγας!
Στην περιοχή της Πάτρας είχαμε καιρό να δούμε τέτοια επεισόδια. Μετά τη δολοφονία Φύσσα και τις δολοφονίες Φουντούλη και Καπελώνη, όλα έδειχναν πως τα πράγματα είχαν ηρεμήσει.Κι όμως… η πραγματικότητα ήταν διαφορετική. Κανείς δεν γνωρίζει τι θα συμβεί και στο μέλλον, αφού το κλίμα εξακολουθεί να είναι τεταμένο
Η «προϊστορία»Να θυμίσουμε ότι μόνο τους τελευταίους μήνες στην Πάτρα είχαν σημειωθεί πολλά επεισόδια μεταξύ Χρυσαυγιτών και αντιεξουσιαστών:
1. Επίθεση αντιεξουσιαστών σε συνταξιούχο αστυνομικό στην Πλατεία Ολγας. Ενας τον λήστεψε κιόλας (έχει συλληφθεί)
2. Επίθεση μελών της Χρυσής Αυγής σε γιο γιατρού κοντά στην Παντάνασσα
3. Επίθεση αντιεξουσιαστών σε δύο λιμενικούς που επέβαιναν σε δίκυκλο στην οδό Ερμού.
4. Ξυλοδαρμός δύο μελών της Χρυσής Αυγής που επέβαιναν σε αυτοκίνητο στην οδό Αράτου.
5. Επίθεση μελών της Χρυσής Αυγής σε νεαρό που κινείτο στην οδό Υψηλάντου και Παντανάσσης επειδή τον πέρασαν… για αναρχικό!
6. Καταγγελία για ελέγχους από άτομα της Χρυσής Αυγής σε περαστικούς από τα γραφεία της στην οδό Γούναρη.
7. Επεισόδια μπροστά από το ξενοδοχείο Αστήρ πριν την προγραμματισμένη ομιλία του βουλευτή Μιχάλη Αρβανίτη.
8. Επεισόδια στο Αίγιο μεταξύ αντιεξουσιαστών και αναρχικών.
9. Πετροπόλεμος μεταξύ αντιεξουσιαστών και μελών της Χρυσής Αυγής κοντά στο Μαραγκοπούλειο.
10. Συγκρούσεις στο Πανεπιστήμιο Πατρών και ξυλοδαρμοί φοιτητών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου