ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ – ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 8.54


1peripoliko_527_355
  • Δύο άτομα φορώντας κράνη πέρασαν με μηχανές έξω από τα γραφεία και άρχισαν να πυροβολούν με αυτόματο υποπολυβόλο όπλο 9 χιλιοστών!
  •  Μεγάλες δυνάμεις της αστυνομίας έχουν αποκλείσει ολόκληρη την περιοχή – Στο σημείο και η Αντιτρομοκρατική
Δύο Έλληνες 20 και 23 χρονών έχουν πέσει νεκροί από εν ψυχρώ πυροβολισμούς αυτόματου υποπολυβόλου όπλου 9 χιλιοστών στο Ν. Ηράκλειο έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην λεωφόρο Ηρακλείου. Ο ένας είναι βαριά τραυματισμένος και διακομίζεται αυτήν την ώρα στο νοσοκομείο “Γεννηματάς”. Δράστες ήταν δυο επιβαίνοντες σε μηχανή, οι οποίοι κατέβηκαν και πυροβόλησαν εξ επαφής τους τρεις νέους.
securedownload (3)
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 8.55 – ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΜΗΧΑΝΗ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΙΝΑΝ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 8.54 - Σοκαρισμένο παρακαλουθεί το Πανελλήνιο την εν ψυχρώ δολοφονία δύο νεαρών ατόμων μελών της Χρυσής Αυγής έξω από τα γραφεία της οργάνωσης στο Νέο Ηράκλειο. Τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μετέφεραν αμέσως τους δύο άτυχους νεαρούς στο νοσοκομείο Αγία Όλγα. Ο ένας είχε χάσει ήδη τη μάχη για τη ζωή ενώ ο δεύτερος άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο νοσοκομείο Αγία Όλγα.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 8.37 - Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται αυτή την στιγμή έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο. Στο σημείο έχουν συγκεντρωθεί αρκετά μέλη της Χρυσής Αυγής, που επιτίθενται φραστικά στους δημοσιογράφους.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 8.33 – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: Μία μοτοσικλέτα με δύο κρανοφόρους τρομοκράτες σταμάτησε μπροστά στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο την ώρα που το γραφείο λειτουργούσε και αρκετός κόσμος βρισκόταν στην είσοδο. Ο συνοδηγός κατέβηκε και εκτέλεσε εν ψυχρώ από απόσταση μισού μέτρου δύο νέα παιδιά 22 και 26 ετών. Πριν αποχωρήσουν οι τρομοκράτες πυροβόλησαν και πάλι τα παιδιά που κείτονταν στο έδαφος νεκρά. Άδειασαν στην κυριολεξία τα όπλα τους πάνω τους. Άλλος ένας συμπολίτης μας τραυματίστηκε σοβαρά από σφαίρα. Είναι θαύμα που δεν θρηνήσαμε και άλλα θύματα. Το χτύπημα ήταν τυφλό και οι εγκληματίες είχαν στόχο να εκτελέσουν όποιον βρισκόταν την ώρα εκείνη στα γραφεία της Χρυσής Αυγής.
Η Χρυσή Αυγή είχε ζητήσει αστυνομική φύλαξη των γραφείων, καθώς είχαν δεχθεί απειλές, αλλά η προδοτική συγκυβέρνηση Σαμαρά την αρνήθηκε!
ΕΝΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΕΒΑΖΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΞΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ
ΕΝΟΧΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΑ ΜΜΕ ΠΟΥ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΑΝ ΕΝΑ ΝΟΜΙΜΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
8.25 – ΔΗΛΩΣΗ ΔΕΝΔΙΑ: ”Δεν θα επιτρέψω να γίνει η χώρα πεδίο εκκαθάρισης λογαριασμών”
8.17 – ΓΕΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δύο επιβαίνοντες πυροβόλησαν τουλάχιστον 4 φορές με στόχο την είσοδο των γραφείων της Χρυσής Αυγής, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν θανάσιμα δύο άτομα και άλλο ένα να τραυματιστεί σοβαρά και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματά. Σύμφωνα με πληροφορίες ο τραυματίας είναι σε ιδιαίτερα άσχημη κατάσταση και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.
  • Το περιστατικό αυτό χαρακτηρίζεται ως τρομοκρατικό χτύπημα, καθώς όπως όλα δείχνουν τα κίνητρα ήταν πολιτικά.
  • Ολόκληρη η περιοχή έχει αποκλειστεί από μεγάλες αστυνομικές δυνάμεις, ενώ στις έρευνες μετέχει και η Αντιτρομοκρατική.
  • Κυριολεκτικά τα δύο άτομα στη μηχανή γάζωσαν τα άτομα έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής με πολεμικό όπλο και μάλιστα, φαίνεται πως ο ένας δράστης κατέβηκε από τη μηχανή και τους πλησίασε κιόλας για να τους πυροβολήσει.
Το περιστατικό αυτό το αιματηρό είναι ιδιαίτερα σοβαρό, καθώς όπως όλα δείχνουν οι δύο νεαροί άντρες που σκοτώθηκαν ήταν μέλη της Χρυσής Αυγής. Αυτό το επιβεβαιώνει τόσο ο κ. Κασιδιάρης όσο και ο κ. Παναγιώταρος με δηλώσεις τους στα μέσα ενημέρωσης.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου