ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

52ΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΚΑΡΦΩΣΕ ΜΕ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΕΠΙΔΟΞΟ ΒΙΑΣΤΗ ΤΗΣ!



Το… δάσκαλό του βρήκε στο πρόσωπο μιας 52χρονης Ελληνίδας ο επίδοξος βιαστής της, ένας «κατατρεγμένος οικονομικός μετανάστης» από το Πακιστάν. Ο επίδοξος βιαστής την πλησίασε στις 5 το απόγευμα σε αγροτική περιοχή έξω από το χωριό Μερόπη Μεσσηνίας, ενώ εκείνη βρισκόταν στο χωράφι της.

 Της έπιασε το λαιμό με το ένα του χέρι και με το άλλο την απείλησε με το μαχαίρι, απειλώντας τη να μη μιλήσει γιατί θα τη σκοτώσει. Η θαρραλέα γυναίκα όμως δεν υποτάχτηκε στη μοίρα της, πάλεψε μαζί του, του άρπαξε το μαχαίρι και του το κάρφωσε στην πλάτη! Εκείνος κατάφερε να τραβήξει το μαχαίρι και να το πετάξει μακριά. Σηκώθηκε, άρπαξε τη γυναίκα με τη βία και την έσυρε στα βάτα, αλλά εκείνη κατάφερε και του ‘ριξε μια δυνατή κλοτσιά αναγκάζοντάς τον να φύγει. 

Αιμόφυρτη, κάλεσε τον άντρα της στο τηλέφωνο και λίγη ώρα αργότερα διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Καλαμάτας, όπου παραμένει νοσηλευόμενη. Ο δράστης εξαφανίστηκε, επίσης αιμόφυρτος, μέσα στα χωράφια και καταζητείται από την Αστυνομία. 

 (ΥΓ): Αναμένονται πύρινες ανακοινώσεις από ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ και λοιπές αντιρατσιστικές δυνάμεις, μέτωπα και δίκτυα «συμπαραστατών» και «αλληλέγγυων», που θα απαιτούν να κάτσει στο σκαμνί η 52χρονη… ρατσίστρια, για «το μαχαίρωμα του μετανάστη»!

ΠΗΓΗ - http://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου