ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Καπιταλιστικό Κόμμα Ελλάδας

Αστράφτει τάλαρα, βροντάει ρούβλια, μουγκρίζουνε τα ευρώ, σειέται παράς! Βρέξτε δολάρια για τον αγώνα, ρίξτε Μπογιόπουλο μέσ' στον κουβά!

Είθισται να λέμε ότι «ακούγεται δεξιά κι αριστερά» ή «γράφεται δεξιά κι αριστερά» μια φήμη. Ωστόσο, από τότε που εφευρέθηκε η μαϊμουδένια πανάκεια του κομμουνισμού, τα χαΐρια της Αριστεράς δεν τα διαβάζεις «αριστερά». Μόνο κατά δεξιά μεριά είναι διαθέσιμα αυτά τα μαντάτα. Αναμενόμενο. Η ευρυχωρία του πνεύματος της Αριστεράς φάνηκε όταν εξουσίασε με ατσαλένια πυγμή σχεδόν τη μισή υφήλιο και μερικά δισεκατομμύρια ταλαίπωροι, κάτοικοι ανύπαρκτων παραδείσων, ήθελαν να την κοπανήσουν από την Εδέμ του κάθε Στάλιν για να «κολαστούν» με την
ησυχία τους σε λίαν άδικες αλλά πιο νορμάλ κοινωνίες, όπως ήταν οι δυτικές. Στο σιδηρούν παραπέτασμα επιτρεπόταν να έχεις άποψη - αρκεί να ταυτιζόταν με εκείνη του κόμματος. Γνωστά αυτά και δεξιά και αριστερά, αλλά είπαμε: ό,τι δεν συμφέρει το Κόμμα (ένα είναι το κόμμα, το μητρικό πλοίο του σοσιαλισμού, το ΚΚΕ) είναι επιεικώς αντιδραστικό, κάργα δεξιό, υπόγεια φασιστικό και οριζοντιο-κάθετα αντιλαϊκό. Ποιος το λέει αυτό; Το Κόμμα! Ποιος ορίζει αν το Κόμμα μιλάει σωστά; Το Κόμμα! Ποιος ελέγχει το Κόμμα; Το Κόμμα! Τι υπάρχει μετά το Κόμμα; Το κώμα. Κι ύστερα το χώμα.


Οφσόρ

Απέλυσαν που λέτε οι επαναστάτες του ΚουΚουΕ τον Μπογιόπουλο από τον «Ριζοσπάστη». Εναν άνθρωπο που ταυτίστηκε τόσο πολύ με το Κόμμα, ώστε πολλοί υποπτεύονται ότι αν του κάνεις εξέταση αίματος δεν θα δεις ερυθρά και λευκά αιμοσφαίρια, αλλά ερυθρά και λευκά σφυροδρέπανα. Επίσης, η στήλη του διαβαζόταν πολύ από τους αναγνώστες της εφημερίδας και οι θέσεις του πάντοτε απηχούσαν εκείνες του Κόμματος. Μέχρι εδώ καλά. Τι πήγε άσχημα, λοιπόν, και πήρε την άγουσα ο άνθρωπος από το «σπίτι» του, το οποίο ελέγχεται άμεσα από ανθρώπους που μένουν στο Σπίτι του Λαού; Δεν δέχτηκε να υπογράψει ατομική σύμβαση εργασίας! Κοντολογίς, δεν δέχτηκε να συναινέσει σε μια πρακτική που κατηγορεί το ίδιο το ΚΚΕ όσους την προωθούν και την εφαρμόζουν. Κι οι κομισάριοι που πούλησαν κρατική συχνότητα σε οφσόρ εταιρία και έχουν απολύσει κόσμο και κοσμάκη από τις επιχειρήσεις τους, του έδειξαν την πόρτα της εξόδου.

ΥΓ: Ο Νίκος Μπογιόπουλος έγινε γνωστός στο πανελλήνιο όταν κυκλοφόρησε το βιβλίο του, το οποίο έγινε best seller, με τίτλο «Είναι ο καπιταλισμός, ηλίθιε!»

Παναγιώτης Λιάκος

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου