ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

΄Στέλνουν Αρματαγωγό με γεννήτριες της ΔΕΗ στην Σαντορίνη ...Έκτακτο μήνυμα Δημάρχου Θήρας...


Στην Ελλάδα των μεταρρυθμίσεων και των αποκαλύψεων αποκαλύπτεται οτι στην Σαντορίνη που αυτή τη στιγμή έχει κάπου 120.000 επισκέπτες το νησί δεν έχει απλά ρεύμα και νερό χωρίς πόλεμο ...

Το ΠΝ στέλνει κατεπειγόντως αρματαγωγό με γεννήτριες της ΔΕΗ για να δώσει ρεύμα στο νησί !

Τελικά αποδεικνύεται πόσο αρπακολλατζήδες είμαστε αφού δεν είμαστε ικανοί να παρέχουμε τα στοιχειώδη σε ενα Τουριστικό προορισμό Νερό και Ρεύμα !

Επίσης μεγάλο πρόβλημα θα αρχίσει σε λίγο να υπάρχει στην Σαντορίνη απο τις αφοδεύσεις των τουριστών αφού ο βιολογικός δεν λειτουργεί ...Είπατε τίποτα ;

Για φανταστείτε να είχαμε στο Αιγαίο και επιχειρήσεις το Αρματαγωγό που αναμένεται να φτάσει τις πρωινές ώρες δεν θα έφτανε στο νησί  !
Εν τω μεταξύ είμαστε πρότο θέμα σε όλα τα παγκόσμια ΜΜΕ !
 H ανακοίνωση του Δημάρχου Σαντορίνης 

Έκτακτο μήνυμα Δημάρχου Θήρας

dimarxoskl1Θηραίες και Θηραίοι
Στην κορύφωση της τουριστικής περιόδου μία  βλάβη στο εργοστάσιο της ΔΕΗ στο Μονόλιθο, προκάλεσε  γενικευμένη διακοπή ρεύματος  και δημιούργησε μια έκτακτη κατάσταση στο νησί μας.
Από την πρώτη στιγμή ο Δήμος Θήρας προέβει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και   κινητοποίησε τόσο τον κρατικό μηχανισμό όσο και  τις υπηρεσίες του,  προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα και  να συνεχιστεί  η ομαλότητα  και η φυσιολογική ζωή του τόπου μας.
Προτεραιότητά μας η ασφάλεια των πολιτών μας και η καλή λειτουργία των  μονάδων υγείας του νησιού μας.
Ήδη η Πολιτεία ανταποκριθηκε άμεσα και αποστέλλει  στο νησί μας δύο πλοία ένα  αρματαγωγό του Πολεμικού Ναυτικού και  το επιβατικό πλοίο ΗΟΡΙΖΟΝ, φορτωμένα με  ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη και άλλον εξοπλισμό  προκειμένου  να αναπληρώσουν τα καταστρεμένα μηχανήματα άμεσα. Τις πρώτες πρωινές ώρες αναμένονται τα πλοία στη Σαντορίνη.
Την ίδια  στιγμή το προσωπικό της ΔΕΗ καταβάλει τιτάνιες προσπάθειες ώστε οι εναπομείνασες μονάδες, εκ περιτροπής να εξασφαλίσουν ηλεκτροδότηση σε όλα τα χωριά της Θήρας και της Θηρασίας.
Φίλες και φίλοι,  σε αυτή τη δύσκολη στιγμή εμείς οι Σαντορινιοί πρέπει να δώσουμε το   παράδειγμα,  δίνοντας  προτεραιότητα στους επισκέπτες μας, με την  άριστη φιλοξενία  μας  και την   ικανοποίηση των αναγκών των χιλιάδων επισκεπτών μας, προασπίζοντας   το συμφέρον και την παράδοση του τόπου μας.
                                                                                                    Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΗΡΑΣ
                                                                                        ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΖΩΡΖΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου