ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Θα τρελλαθούμε τελείως... Γεμίσαμε Ναϊτες, Ιππότες και.... θου φυλακή τω στόματί μου...

Έλαβα το παρακάτω κείμενο και νομίζω πως πρέπει να το αναρτήσω... όχι τίποτε άλλο, αλλά σε λίγο, θα αρχίσουμε να ψαχνόμαστε μεταξύ μας, ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ή γεμίσαμε ... Ναϊτες, Μασσόνους, ποδίτσες, Ιππότες και ...ιππότισες και... θου φυλακή τω στόματί μου, μην αρχίσω τα μπινελίκια... γιατί ενίοτε, ξεχνώ τελείως πως είμαι Κυρία, και γίνομαι λιμενεργάτης!!!!!!!!!!!!!!!!

Ευτυχώς κάποιοι ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ με βαθιά γνώση περί των πραγμάτων, ανέλαβαν να μ' ενημερώσουν και να σας ενημερώσω με την σειρά μου, για το τι συμβαίνει σ' αυτή την έρμη χώρα που βάλθηκαν να την διαλύσουν....

Πόπη Σουφλή

Υ.Γ. Αλήθεια, ένας υποψήφιος με τον Κατσανέβα που έκανε κόμμα και θέλει να κυβερνήσει και να σώσει κι αυτός την Ελλάδα, έτσι όπως την ... έσωσε και ο πρώην πεθερός του και ο πρώην κουνιάδος του Ανδρέας και Γιώργος Παπανδρέου, αντίστοιχα, με ποιούς Ναϊτες είναι;;;
Ρε, δεν πάτε στο διάολο ομαδικώς, Ναϊτες, Ξεναϊτες, μασσόνοι και αντίχριστοι;
Εδώ, είναι ΕΛΛΑΔΑ... οι Σταυροφορίες και οι σιωνισμοί σας, αλλού!




Κυρία Σουφλή,

Σε συνέχεια του σχετικού άρθρου σας για τους Ναϊτες, ίσως θα θέλατε να μάθετε ποίοι παρήλασαν, την 25η Μαρτίου ξεδιάντροπα, αναίσχυντα, κάτω από τα γιουχαϊσματα του πλήθους, με μασονικές ποδίτσες!
Λοιπόν κρατηθείτε: Μέγας Άρχων Πρωτοψάλτης της Εκκλησίας της Ελλάδος Γεώργιος Τσ., Τσιπίδης Απ. και Κακολύρης Γρ., ,μασόνοι Ναϊτες ιππότες.
Δέστε και την ανακοίνωση της Μεγάλης Ηγεμώνος,της Ελλ. Ραδιοφωνίας:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΔΗΛΩΝΩ ΤΑ ΕΞΗΣ "Το Τάγμα των Ναϊτών Ιπποτών του OSMTΗ δεν είχε ούτε έχει καμία σχέση με το δήθεν Μασωνικό Τάγμα το οποίο
ο Απόστολος Τσιπίδης και η παρέα του υπηρετούν.
Σε καμία περίπτωση οι ιδέες, τα ιδανικά μας και ο σκοπός μας, δεν συμπίπτουν. Προσκολλώνται σε γνωστά ονόματα για να δημιουργήσουν εντυπώσεις και να ψαρέψουν μέλη.

Οι τρεις "Μεγάλοι" του Σπουδαίου Τάγματος,που βγήκε στους δρόμους να παρελάσει ( φορώντας περιζώματα και κάτω από το γιουχάρισμα των παρευρισκομένων ),Τσιπίδης, Τσατσαρώνης, Κακολύρης, κατ εξακολούθηση χρησιμοποιούν το όνομά μου, έμμεσα ή άμεσα, ή την ιδιότητά μου, με αναφορά και σύνδεση στο Ναϊτικό Τάγμα της Ελλάδος, παρ΄όλο που ποτέ δεν μας αναφέρθηκε κάτι σχετικό, ούτε ποτέ μας ρώτησαν αν θα το επιθυμούσαμε.

Ξέρουν πολύ καλά και αναφέρεται στον Κανονισμό μας, ότι, το Τάγμα των Ναϊτών Ιπποτών είναι καθαρά Ιπποτικό και δεν έχει σχέση με Μασωνικά Τάγματα. Τέκτονες υπάρχουν, όπως και αλλού, απαγορεύεται όμως στον χώρο μας να γίνεται οποιαδήποτε αναφορά στην Μασωνία.

Με έκπληξη είδα την φωτογραφία μου και το Ιπποτικό ένδυμα να σέρνονται και να λερώνονται σε έναν χώρο που προδίδει τα πρεσβεύω μας.

Η ανακοίνωση αυτή που είναι προσβολή για το άτομό μου και το Ναϊτικό Τάγμα, είναι προειδοποίηση για τις επόμενες κινήσεις μου, αν το όνομά μου, έμμεσα ή άμεσα καθώς και κάθε αναφορά, σύνδεση με το Ναϊτικό Τάγμα, ή φωτογραφία που να αναφέρεται στο OSMTH, συνεχίσει να χρησιμοποιείται από τα άτομα αυτά. "

Η Μεγάλη Ηγεμών
του Τάγματος των ΝαΙτών Ιπποτών
του OSMTH της Ελλάδος
Δεσποσύνη Ρούλα Ρογκάν

Τώρα δεν μας ξεκαθαρίζει η Κυρία ή Δεσποσύνη,θολώνοντας αα νερά, Πρός το οι ακόλουθοι βαθμοί:
Δομή του Τάγματος:
Υποψήφιοι
Δόκιμοι
Ιππότες και Κυρίες
Ιππότες Διοικητές
Ιππότες Μεγάλοι Αξιωματικοί
Ιππότες Μεγαλόσταυροι
( Υπάρχει και ο σταυρός Τιμής που απονέμεται σε σπάνιες και απόλυτα διακεκριμένες Υπηρεσίες )

Αξιωματικοί του Τάγματος :
Μεγάλος Ηγεμόνας ( Grand Prieur )
Εκκλησιαστικός Σύμβουλος
Α΄Αντιπρόεδρος
Μεγάλος Καγκελάριος
Μεγάλος Θησαυροφύλακας
Νομικός Σύμβουλος
Γενικός Επόπτης
Μεγάλος Τελετάρχης
Κυρία Επί των Τιμών
Έφορος

Αξιωματικοί Διοικήσεων:
Διοικητής
Γραμματέας
Ταμίας
Τελετάρχης
Κυρία Επί των Τιμών
Σημαιοφόρος

 

ΛΕΩΝΙΔΑΣ                  
http://attikanea.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου