ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Προπετάσματα καπνού

Του Παναγιώτη Τσολάκη

Το πολιτικό σύστημα, που επί τριάντα χρόνια οδηγούσε το σκάφος της χώρας, είναι το ίδιο που ενημέρωσε την κοινωνία πριν τρία χρόνια, ότι το σκάφος βαδίζει προς τα βράχια με κίνδυνο να συντριβεί και να βυθιστεί.

Δυστυχώς το ίδιο σύστημα, με το ίδιο προσωπικό, έχει και πάλι την ευθύνη πλοήγησης για να αναστρέψει την πορεία, που το ίδιο χάραξε, για να αποφευχθεί η πρόσκρουση στα παγόβουνα, ως άλλος τιτανικός!

Η αλήθεια είναι πολύ απλή και δεν χρειάζεται ειδικούς αναλυτές. Ή ήταν ανίκανοι, άσχετοι, αδιάφοροι και προχωρούσαν στα τυφλά, άρα απόλυτα ακατάλληλοι για κυβερνήτες ή ότι σκόπιμα και καθ΄ υπόδειξη οδηγούσαν την χώρα στα βράχια!!

 

Αν αποδεχτούν την πρώτη αλήθεια, πρέπει να αποσυρθούν άμεσα, ως ακατάλληλα και επικίνδυνα υλικά. Αν αποδεχτούν το δεύτερο, τότε η τιμωρία που τους αρμόζει είναι γνωστή και προφανής και στους ίδιους.

Στοχευόμενη η βόμβα που εκτόξευσε ο Βορίδης από το βήμα του Συνεδρίου εναντίον του Ανδρέα Παπανδρέου, ότι αυτός ευθύνεται για την καταστροφή της χώρας.

Βγήκαν τότε οι μούτσοι του σημερινού κυβερνείου με τις πράσινες στολές, που υπηρέτησαν και εκείνο το σύστημα και όρμησαν στον Βορίδη, που είναι κι αυτός μέλος του ίδιου κυβερνείου, για την ασέβεια που εκστόμισε.  Οι άλλοι μούτσοι, με τις μπλε στολές, σιγοντάρανε τον Βορίδη.

Δύο στόχοι επιτυγχάνονται με τέτοιες πρακτικές. Ο πρώτος είναι να καθιερωθεί στην μάζα ότι κάποια πολιτικά πρόσωπα και κάποια κόμματα πρέπει να θεωρούνται «θεϊκά» δόγματα, που σημαίνει δεν ερευνούνται, δεν αμφισβητούνται και εξ ορισμού μόνο προσέφεραν. Δεν υπάρχουν αμαρτίες και ανομήματα.

Ο δεύτερος στόχος είναι να αποπροσανατολιστεί η κοινωνία, να διαιρεθεί ώστε η κυρίαρχη άποψη που διαμορφώνεται, περί απόλυτης αλλαγής του κυβερνείου και της πορείας του σκάφους, να αποδυναμωθεί, να σπάσει η συνοχή και να παρεκκλίνει ο στόχος.

Για αυτό τα προπετάσματα καπνού, για αυτό η θολούρα, για αυτό η πόλωση. Ανακατεύτηκαν στον παράδεισο της εξουσίας «άγγελοι» και «σατανάδες» και η κοινωνία άρχισε να αμφιβάλει ποιο είναι το καλό και πιο το κακό. Τι είναι ηθικό και τι είναι αμαρτία. Βλέπουν φτερά και κέρατα οι πολίτες και δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τι κρύβεται πίσω από αυτά. Σατανάς η άγγελος!

Συνενώθηκαν τα ένοχα κυβερνεία, συγκυβερνούν, για να οδηγήσουν το σκάφος με τους πολίτες στην ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ.

Στην Ελλάδα της Ύπατης Αρμοστείας, στην Ελλάδα προτεκτοράτο, στην Ελλάδα της ανεργίας, της φτώχειας, των αυτοκτονιών, των κλειστών νοσοκομείων, σχολείων, των απολύσεων. Την ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ των δουλόμισθων!

Αϊ σιχτίρ τέτοιοι καπετανέοι! Εγώ θέλω να μείνω στην Ελλάδα της ιστορίας και της παράδοσης. Στην Ελλάδα της ρίζας μου. Στην Ελλάδα των σοφών και της δημοκρατίας. Στην Ελλάδα που με έμαθε η ιστορία. Στην Ελλάδα του αίματος και της θυσίας. Στην Ελλάδα που οι μάνες βύζαξαν στα παιδιά τους Ελλάδα.

Δεν γουστάρω την ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ, την ιμιτασιόν, την φτηνιάρικη, την ταπεινωμένη, την υποδουλωμένη, την σκυμμένη που άλλοι δημιουργούν και στήνουν κοτζαμπάσηδες που τώρα τους βαπτίζουν κυβερνήτες!

Μένουμε Ελλάδα, ψυχή τε και πνεύματι. Γιατί η Ελλάδα είναι μία και αδιαίρετη.



Μήπως μαζί με την ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ έρχεται και η ΝΕΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου