ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Ισλάμ: Σφάξτε τους Ορθόδοξους όπου υπάρχουν.

Νεκροί οι δύο απαχθέντες Μητροπολίτες" κατά τη Σύνοδο Ορθοδόξων Εκκλησιών.
Ο Ελληνορθόδοξος Μητροπολίτης Χαλεπίου Παύλος και ο Συρορθόδοξος Μητροπολίτης Χαλεπίου Γιοχάνα Ιμπραχίμ δεν βρίσκονται πλέον εν ζωή.
Η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή πλέον για τους Έλληνες Ορθόδοξους, με ζωώδης κραυγές και πολλά βίντεο, τα οποία εσκεμμένα διοχετεύονται στο παγκόσμιο ιστό, τα ισλαμικά γουρούνια σφάζουν Ορθοδόξους σε καθημερινή βάση, από υπερήλικες μέχρι γυναίκες και βρέφη.
Ο πόλεμος κατα των Ελλήνων Ορθοδόξων από το ισλάμ ξεκίνησε επίσημα με την εκτέλεση του Ελληνορθόδοξου Πατριάρχη.

Οι ηγεσίες της αστυνομίας και του στρατού ας αναλάβουν τις ευθύνες τους,θα δώσουν λόγο στο κοντινό μέλλον.
Για τους προδότες της βουλής δεν θα αναφερθούμε , είναι γνωστό πλέον ότι είναι υποστηρικτές των ισλαμιστών σφαγέων των Ελλήνων. Ο πόλεμος ξεκίνησε, ο εχθρός είναι στις αυλές μας έτοιμος να σφάξει τα παιδιά μας.
Όσοι έχετε όπλα βγάλτε τα απο τα μπαούλα και όσοι δεν έχετε αγοράστε, με πολλές σφαίρες. Δεν είναι τυχαία η εγκατάσταση τόσων φανατικών ισλαμιστών στην Ελλάδα, μην πιστεύεται ούτε στο ελάχιστο τα γαμημένα φερέφωνα του προδοτικού αριστερού χώρου. Δεν πρέπει να πάμε σαν πρόβατα επί σφαγής.
Εδώ και τώρα όλοι όπλα, το φωνάζουμε τόσα χρόνια,ιερό πόλεμο αυτοί, ιερό πόλεμο και μεις. Η αδράνεια είναι ηλιθιότιτα και επικύνδηνη. Τα όπλα πάντοτε έσωζαν τον τόπο απο τους ισλαμιστές, η ιστορία θα επαναληφθεί. Δεν είμαστε πολεμοχαρείς απλά είμαστε Έλληνες...βαριά κληρονομιά. Το περίπατο που φαντάζονται (σφάζοντας) στην Ορθόδοξη Ελλάδα,ας  γίνει ο χειρότερος εφιάλτης τους. 




1 σχόλιο:

  1. "ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΟΣΟ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ Ο ΝΟΥΣ, ΓΙ'ΑΥΤΟ ΘΕΕ ΜΟΥ ΕΣΥ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ,
    ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!..
    (Από το τραγούδι "ή αρχή τού τέλους" τού John wu)
    ΑΜΗΝ ΚΑΙ πότε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή