ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ, ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ… ΤΑΞΙΚΟ ΕΧΘΡΟ ΓΥΡΕΥΕΙ Ο ΚΙΜ ΤΗΣ Β. ΚΟΡΕΑΣ


Για να ’μαστε ξεκάθαροι από την αρχή, το παρακάτω σχόλιο απευθύνεται σε… συντρόφους, του σφυροδρέπανου κουκουέ και του ΣΥΡΙΖΑ , που έχουν… επενδύσει πολιτικά στην… οικοδόμηση του σοσιαλισμού στη Βόρεια Κορέα, για να τους επιστήσει την προσοχή ότι κάτι δεν πάει καλά με τον διάδοχο-σύντροφο Κιμ Γιονγκ Ουν.

Για πρώτη φορά, λοιπόν, στα τελευταία 19 χρόνια, ο πρόεδρος της τελευταίας αμιγώς σταλινικής

χώρας στον κόσμο (ήταν και η Κούβα, αλλά τώρα τελευταία δε μας τα λέει καλά…), απηύθυνε πρωτοχρονιάτικο μήνυμα από την κρατική τηλεόραση της Βορείου Κορέας, το οποίο μεταδόθηκε και μέσω των σελίδων των τριών κύριων εφημερίδων που ελέγχει το κομμουνιστικό καθεστώς.

Όπως έγινε γνωστό, ο Βορειοκορεάτης ηγέτης ζήτησε να τεθεί τέλος στην αναμέτρηση με τη Νότιο Κορέα και να υπάρξει μια ριζική στροφή που θα επιτρέψει την ανάδυση ενός «οικονομικού γίγαντα»: «Για να τερματιστεί ο διχασμός της χώρας και να επιτύχουμε την ενοποίηση είναι σημαντικό να σταματήσει η αναμέτρηση ανάμεσα στο Βορά και το Νότο. Η ιστορία των ενδοκορεατικών σχέσεων δείχνει ότι η αναμέτρηση μεταξύ συμπατριωτών δεν οδηγεί πουθενά παρά μόνο στον πόλεμο».

Σα να μη μας τα λέει καλά ο σύντροφος Κιμ κ.τ.λ. Πως είναι δυνατόν να ζητάει συμφιλίωση με τον… ταξικό εχθρό, με τους… λακέδες του ιμπεριαλισμού και του καπιταλισμού; Συντρόφισσες και σύντροφοι, αυτά δε μπορεί να είναι τυχαία. Εδώ μυρίζει ιμπεριαλιστικός δάχτυλος, για να την ανατροπή του σοσιαλισμού, εκ των έσω.

Στα γρήγορα να σχηματιστεί μια… επιτροπή επαγρύπνησης μαρξισμού-λενινισμού-σταλινισμού (η ιστοσελίδα μας προτείνει το σύντροφο Μαΐλη από το ΚΚΕ και το σύντροφο Λαφαζάνη από τον ΣΥΡΙΖΑ), η οποία να πάει τάχιστα στην Β. Κορέα, συνοδευόμενοι κι από μια μικτή ομάδα από μπρατσωμένους συντρόφους του ΠΑΜΕ και κουκουλοφόρους των Εξαρχείων για να συνετίσει τον σύντροφο Κιμ κ.τ.λ. και να επιβάλλει τη… σοσιαλιστική τάξη. Μόνο κάντε γρήγορα σύντροφοι, τον προλαβαίνουμε, δεν τον προλαβαίνουμε το σοσιαλισμό στη Β. Κορέα!  


ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου