ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΦΥΓΕΙ... ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ 3000 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΔΡΑΚΟ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ "ΑΔΙΚΗ" ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΙ ΑΛΛΑ...!!


Το ότι ο Χρήστος Παπάζογλου, δράστης του βιασμού και της στυγερής δολοφονίας της Ζωής, είχε κατηγορηθεί ξανά για βιασμό το ξέρετε. Ότι είχε μάλιστα προφυλακιστεί, επίσης το ξέρετε. Όπως και ότι είχε αφεθεί ελεύθερος μετά από έξι μήνες, γεγονός για το οποίο έχει ξεσηκωθεί όλη η κοινωνία.

Αυτό που ΔΕΝ ξέρετε και θα σαν κάνει να ΦΡΙΞΕΤΕ είναι ότι σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης μετά την αποφυλάκισή του ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΗΚΕ από το ελληνικό κράτος με χρηματικό ποσό περίπου 3.000 ευρώ για την τάχα μου "άδικη" αυτή παρουσία του στην στενή.


Ο αδίστακτος δράστης ήταν από τους πρώτους στη λίστα των υπόπτων της Ασφάλειας, λόγω του παραβατικού παρελθόντος του. Είχε συλληφθεί τον Απρίλιο του 2011 για απόπειρα βιασμού μιας φοιτήτριας, πάλι σε δημόσιο χώρο. Είχε αρπάξει τότε την κοπέλα στον δρόμο και την είχε παρασύρει πίσω από ένα κτίσμα για να τη βιάσει, αλλά εγκατέλειψε την προσπάθειά του, όταν εκείνη έβαλε τις φωνές και ξέφυγε από τα χέρια του.

Προφυλακίστηκε για διάστημα περίπου 6 μηνών, αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση και δικάστηκε στις αρχές του 2012. Το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Καβάλας τον αθώωσε για την απόπειρα βιασμού, λόγω έλλειψης στοιχείων, και τον καταδίκασε σε φυλάκιση 6 μηνών για πρόκληση σωματικών βλαβών. Ετσι βρέθηκε ελεύθερος και σα να μην έφτανε αυτό, αποζημιώθηκε κιόλας από το ελληνικό κράτος επειδή επί 6 μήνες κάθισε στην φυλακή. Δηλαδή πληρώναμε με τους φόρους μας για να τρώει όσο ήταν στην στενή, του δώσαμε με τα ίδια αυτά χρήματα που ως κράτος δεν έχουμε και αποζημίωση επειδή είχε προφυλακιστεί.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε χρησιμοποιήσει τα χρήματα αυτά για να ανοίξει πρόσφατα την επιχείρησή του, αυτό το μανάβικο με τον σεξιστικό τίτλο "Μ'ανάβεις". Παράλληλα, περίμενε και άλλα. Μάλιστα, στην δεύτερη δόση της αποζημίωσης βασίζονταν για να πληρώσει το νοίκι του, όπως τουλάχιστον έλεγε στον ιδιοκτήτη του σπιτιού που νοίκιαζε για να μένει στην Ξάνθη.... thrakilive

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου