ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

ΒΑΖΟΥΝ ΛΟΥΚΕΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΘΗΝΑΪΚΟ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ;;;


Πολλές αντιδράσεις έχει δημιουργήσει η εισήγηση της κοινοπραξίας των συμβούλων του Δημοσίου Planet – Deloitte στην κυβέρνηση, που θέλει την κατάργηση του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων. Ήδη ο κόσμος των ΜΜΕ –έντυπος και ηλεκτρονικός- έχει θορυβηθεί.
Οι αντιδράσεις είναι έντονες:

Χρήστος Μεμής (δ/ντης των «Νέων»): «Ένας μηχανισμός όπως το ΑΜΠΕ είναι αναγκαίος για την προώθηση της εικόνας της χώρας στο εξωτερικό, αλλά και για την επιβίωση των περιφερειακών, κυρίως, μέσων ενημέρωσης»

Νίκος Χατζηνικολάου (εκδότης «Real»): «Το ΑΜΠΕ επί δεκαετίες είναι ένα από τα.........

σημαντικότερα «εργαλεία» ενημέρωσης, τόσο των δημοσιογράφων της χώρας, όσο και των διεθνών μέσων»

Πάνος Αμυράς (δ/ντης «Ελεύθερου Τύπου»): «Μία διεθνής ελεγκτική εταιρεία δεν μπορεί να αξιολογήσει πλήρως τις παραμέτρους του ΑΜΠΕ, πέρα από τα οικονομικά στοιχεία»

Τραϊανός Χατζηδημητρίου (δ/ντης «Αγγελιοφόρου»): «Κάθε χώρα που υπάρχει στο χάρτη του ΟΗΕ και σέβεται τον εαυτό της έχει ένα εθνικό πρακτορείο»

Μιχάλης Αλεξανδρίδης (δ/ντης «Μακεδονίας»): «Είναι καταστροφική η εισήγηση για το κλείσιμο του ΑΜΠΕ. Αυτοί που τα εισηγούνται βλέπουν μόνο τα οικονομικά στοιχεία χωρίς να βλέπουν τις οικονομικές επιπτώσεις που θα έχει στην ελληνική κοινωνία».

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου