ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Χτύπησαν ανήλικη και την πέταξαν στα σκουπίδια


Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι στην Πάτρα από την περιπέτεια ανήλικης. Διαβάστε πώς η απόρριψη σε νεαρό κατέληξε σε εφιάλτη ...



Μυστήριο παραμένει η υπόθεση άγριου ξυλοδαρμού ανήλικης, η οποία βρέθηκε σε σακούλες σε κάδο απορριμμάτων στην οδό Ανθείας, στο κέντρο της Πάτρας. Το περιστατικό συνέβη στις 11 το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, όταν κοντά στην Ακτή Δυμαίων, οι περαστικοί έμειναν σοκαρισμένοι στο αποτρόπαιο θέαμα. Οι ίδιοι άκουσαν θόρυβο από απότομο φρενάρισμα ενός αυτοκινήτου σκούρου χρώματος. Το όχημα σταμάτησε απότομα μπροστά από τους κάδους απορριμμάτων και οι αυτόπτες μάρτυρες είδαν τους επιβάτες του να πετούν κάτι έξω από την πόρτα του συνοδηγού. Όταν το αυτοκίνητο απομακρύνθηκε από το σημείο, όσοι είχαν παραμείνει διέκριναν μες το σκοτάδι κάτι να κινείται ακριβώς δίπλα απ' τον κάδο. Και όταν πλησίασαν έμειναν έκπληκτοι, διαπιστώνοντας ότι αυτό το κάτι δεν ήταν παρά μία νεαρή γυναίκα. Σύμφωνα με την εφημερίδα "Κόσμος" της Πάτρας, αφού η νεαρή κατάφερε να επανακτήσει τις αισθήσεις της, την οδήγησαν στο σπίτι της που βρισκόταν στην περιοχή. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η ανήλικη γνώριζε τον δράστη.

Το διαδικτυακό χρονικό ενός εφιάλτη 

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, επρόκειτο για νεαρό αλλοδαπό,τον οποίο λέγεται πως είχε γνωρίσει μέσω του facebook. Στην αρχή έστελναν μηνύματα ο ένας στον άλλον και μετά άρχισαν τις συνομιλίες. Πολύ γρήγορα ξεκίνησαν και οι μεταξύ τους συναντήσεις, με τη διαφορά όμως ότι η ανήλικη δεν ήθελε τίποτε παραπάνω από μία απλή φιλία. Σε αντίθεση με τον αλλοδαπό ο οποίος άρχισε να την υποδέχεται στο σπίτι φίλων του και προσπαθούσε με κάθε τρόπο να την πείσει να συνευρεθούν ερωτικά. Η ίδια ήταν ανένδοτη, μέχρι που εκείνο το βράδυ ο νεαρός θόλωσε και της επιτέθηκε ενώ βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητο με φίλους. Πάντως, στην ασφάλεια δεν έχει γίνει ακόμα καταγγελία, ίσως υπό το φόβο της ανήλικης για περισσότερα μπλεξίματα. Δεν αποκλείεται ωστόσο πολύ σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου