ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΝ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΚΑΙ ΑΓΕΡΩΧΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ! ΣΠΑΝΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ!


ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ, ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ... ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ! Ή ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ... ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ... ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ! 

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΡΙΣΤΟΙΧΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΜΦΑΝΩΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ. ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ, ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ, ΖΕΡΒΟΣ ΚΛΠ .ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ:


Ο ΠΑΥΛΟΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΙΑΝΗΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΤΗΝ ΝΑΝΑ ΜΟΥΣΧΟΥΡΗ...


ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΠΙΘΙΚΟΤΣΗΣ... ΕΔΩ ΧΑΙΡΕΤΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΣΟΥΓΚΡΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ! ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΜΕΣΟΥΡΑΝΟΥΣΕ...

Ο ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΒΟΥΤΣΑΣ ΜΕ ΑΥΧΑΡΙΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΣΟΥΓΚΡΑΕΙ ΑΥΓΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ! ΦΗΜΕΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΕΙ ΣΤΡΑΤΟΝΟΜΟΙ ΔΕΝ ΕΥΣΤΑΘΟΥΝ!


ΤΟΥ ΜΑΝΟΥ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΜΕ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΕΖΟ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ...

ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ... ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΩΤΕΡΟΥΣ! ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ...

1 σχόλιο:

  1. Και τι περίμενες;Να τους αρχίσουν στο ξύλο επι τόπου;Να ζωστούνε τ' άρματα;Ας σου σκάσει μύτη μπροστά σου εσένα ο Τζέφρυ ή ο Αντωνάκης ή ο Βαγγελάκης και να δούμε πως θα αντιδράσεις...και η εποχή μας έχει πιο "ήπιο κλίμα" μάλιστα.Μη ξεχνάς ότι αυτοί οι άνθρωποι ζούσαν σε μια συγκεκριμένη εποχή φόβου,ήταν χούντα μα όχι πόλεμος ή πλήρης αναρχία,κάποιες πτυχές της καθημερινής ζωής δεν είχαν αλλάξει,είχαν κι άλλους ανθρώπους να νοιαστούν...δεν ήταν "παίρνω τα φυσεκλίκια και πάω στο βουνό".Και δε νομίζω πως είχαν τρελή αδυναμία στους χουντικούς.Ήταν όμως η ντε και καλά επίσημη ηγεσία του ελληνικού κράτους.Μακάρι να μη ζήσουμε ξανά τέτοιες εποχές...μακάρι να πάψουμε να ζούμε και όπως ζούμε τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή