ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Χρυσοχοϊδης: Σε λίγες ώρες οι πρώτοι 220 λαθρομετανάστες στην Αμυγδαλέζα

Σε λίγες ώρες  οι πρώτοι 220  λαθρομετανάστες θα περάσουν την πόρτα του »στρατοπέδου» στην Αμυγδαλέζα, ανακοίνωσε ο κ. Μιχ Χρυσοχοίδης.

«Δεν υπάρχει κανένα απολύτως νομικό, οικονομικό, διαδικαστικό, τεχνικό ή οποιοδήποτε άλλο θέμα. Σε λίγες ώρες θα είναι οι πρώτοι άνθρωποι εκεί»είπε συγκεκριμένα στον Σκάι, απαντώντας παράλληλα και στις αιτιάσεις Βορίδη.
Σε λίγες ώρες το κέντρο θα λειτουργήσει όπως έχω πει, είμαι ο αρμόδιος υπουργός για το μεταναστευτικό πρόβλημα της χώρας έχω αποφασίσει...
...το πρώτο κέντρο να γίνει στην Αμυγδαλέζα.
Είναι χώρος που ανήκει στην Ελληνική Αστυνομία δίπλα στα παιδιά που σπουδάζουν και θα γίνουν αύριο αξιωματικοί της ελληνικής Αστυνομίας που σημαίνει ότι το κάνουμε και για λόγους συμβολισμού και θα λειτουργήσει με 220 στην αρχή και σε δεκαπέντε μέρες από σήμερα με 1.000 συνολικά.   Αυτή είναι η απόφαση είναι οριστική, είναι αμετάκλητη και δεν είναι διαπραγματεύσιμο με κανέναν».
  «Το μήνυμα τώρα αλλάζει και λέει – κατέληξε – ότι όποιος έρχεται στην Ελλάδα και κατορθώσει να μπει μέσα από εκεί και πέρα θα φιλοξενείται σε ένα κέντρο κράτησης κλειστό.
πηγη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου