ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Προς τον Κορυδαλλο και η σύζυγος του Άκη; - Απορρίφθηκε αίτημα εξαίρεσης του ανακριτή

Το δικαστικό συμβούλιο απέρριψε το αίτημα της κ. Βίκυς Σταμάτη για εξαίρεση του ανακριτή και έτσι η σύζυγος του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου απολογείται κανονικά.
Η B.Σταμάτη είχε καταθέσει το πρωί αίτηση εξαίρεσης του ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή. Η κυρία Σταμάτη προσήλθε το πρωί της Παρασκευής στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων για να δώσει εξηγήσεις για τις κατηγορίες που την εμφανίζουν σαν ένα από τα μέλη της "συμμορίας" που είχε συστήσει ο πρώην υπουργός Αμυνας.

Η απολογία της B.Σταμάτη αναμένεται...

...να συνεχιστεί μετά την απόφαση από το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο επί του αιτήματος που υπέβαλε ο συνήγορός της για εξαίρεση του ανακριτή.

Παραλλήλως, όπως γνωστοποίησε ο Βασίλης Χειρδάρης, δικηγόρος της κυρίας Σταμάτη, η σύζυγος του κ. Τσοχατζόπουλου προσέφυγε το βράδυ της Πέμπτης στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων!

Σύμφωνα με τον κ. Χειρδάρη, με την προσφυγή της η κυρία Σταμάτη υποστήριζε ότι ο ανακριτής Γαβριήλ Μαλλής έχει παραβιάσει το τεκμήριο της αθωότητάς της! Οπως υποστηρίζει ο δικηγόρος της συζύγου του Άκη Τσοχατζόπουλου, ο ανακριτής έχει ήδη διατυπώσει ρητή και κατηγορηματική θέση ότι η κυρία Σταμάτη έχει διαπράξει το αδίκημα του ξεπλύματος.

πηγη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου