ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Κρήτη: ''Βράζουν'' οι συγγενείς του 18χρονου που χαροπαλεύει-Νέες καταθέσεις φίλων του!




Η οικογένεια του 18χρονου εμμένει στις καταγγελίες της για τον άγριο ξυλοδαρμό του μέσα στο μέγαρο της ΕΛΑΣ - Οι αστυνομικοί του Ηρακλείου όμως ισχυρίζονται ότι οι κάμερες δεν επιβεβαιώνουν τα λεγόμενα τους...


















Με την κατάθεση του νεαρού από τη Γέργερη, που ήταν στην παρέα του 18χρονου Κώστα Χαίρετη, ολοκληρώθηκαν οι καταθέσεις των τεσσάρων φίλων, που υποστηρίζουν ότι κακοποιήθηκαν από αστυνομικούς με κουκούλες μέσα στο μέγαρο της αστυνομίας πριν από μια εβδομάδα. Ο άγριος ξυλοδαρμός τους είχε ως συνέπεια το σοβαρό τραυματισμό του φίλου τους, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Η κατάθεση του νεαρού ατόμου από τη Γέργερη ελήφθη χθες (08-04-2012) στο Αστυνομικό Τμήμα των Μοιρών, όπου πήγε ο αξιωματικός από το Λασίθι που έχει αναλάβει τη διενέργεια της ΕΔΕ. Η κατάθεσή του ήταν πολύωρη, όπως πολύωρες ήταν και οι καταθέσεις που έδωσαν το περασμένο Σάββατο στο Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας οι δύο συγγενείς ηλικίας 17 και 21 ετών από το Φόδελε, που ήταν επίσης στην παρέα του Χαίρετη το μοιραίο εκείνο βράδυ.

Οι απαιτούμενες ενέργειες στο πλαίσιο της ΕΔΕ έχουν γίνει και για τους αστυνομικούς οι οποίοι «εμπλέκονται» στα
γεγονότα. Το Σάββατο το μεσημέρι, συγγενείς και φίλοι της οικογένειας του 18χρονου, συγκεντρώθηκαν έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου και κρατώντας μαύρες σημαίες ζητούσαν να αποδοθεί Δικαιοσύνη (διαβάστε το σχετικό άρθρο)

Υπενθυμίζεται ότι οι συγενείς του 18χρονου και οι τέσσερις φίλοι του ισχυρίζονται ότι χτυπήθηκαν στο αστυνομικό
μέγαρο, τα ξημερώματα της Κυριακής 1 Απριλίου. Από την πλευρά τους οι αξιωματικοί του Ηρακλείου υποστηρίζουν ότι δεν υπήρξε καμία κακοποίηση στο μέγαρο της ΕΛΑΣ, ενώ διαρρέουν ότι οι κάμερες του κτιρίου δεν επιβεβαιώνουν τα λεγόμενα των συγγενών του 18χρονου, αλλά τα δικά τους.

newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου