ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Έλεγχος απο την ΕΛ.ΑΣ. στο δρόμο, για χρέη προς την εφορία


Φυσιολογικός φάνηκε ο έλεγχος, σε φίλο αναγνώστη, από όργανα της ΕΛ.ΑΣ. όταν του ζητήθηκε να σταματήσει το αυτοκίνητό του .
Η πρώτη έκπληξη ήταν όταν τα όργανα δεν του ζήτησαν ούτε άδεια ούτε ασφάλεια παρά μόνο κάποιο δημόσιο έγγραφο στο οποίο να αναγράφονται τα στοιχεία του.
Στη συνέχεια ρωτήθηκε αν υπάρχει κάποια καταδικαστική απόφαση εις βάρος του για χρέη προς την εφορία.Μετά από έλεγχο των στοιχείων του (προφανώς μέσο κάποιου συστήματος το οποίο διέθεταν τα όργανα) αφέθηκε να συνεχίσει την πορεία του,χωρίς να του γίνει κανένας άλλος έλεγχος !

Όπως κατέθεσε ο φίλος στις άτακτες φωνές, σε ερώτηση του προς τους αστυνομικούς για ποιο λόγο γίνεται αυτός ο έλεγχος από όργανα ελέγχου του κ.ο.κ. , του απάντησαν ότι διατάχθηκαν να ελέγχουν στον δρόμο και να συλλαμβάνουν οδηγώντας στο αυτόφωρο τους πολίτες οι οποίοι χρωστούν στην εφορία!!!
Την στιγμή που η εγκληματικότητα έχει χτυπήσει κόκκινο τα κωλόπαιδα του συστήματος επιστρατεύουν και την τελευταία δύναμη, που απέμεινε για την πάταξη της εγκληματικότητας, εναντίον των νόμιμων πολιτών.
Τα χρέη των πολιτών προς την εφορία στην πραγματικότητα είναι όλα δικά τους χρέη. Χρήματα κλεμμένα με δόλο και προδοσία, χρήματα ποτισμένα με αίμα Ελλήνων.
Η τρομοκρατία του παρακράτους εντείνεται, βάζοντας και πάλι μπροστάρηδες τους πραιτοριανούς των 600 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου