ataktesfones@gmail.com

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Νέο ρατσιστικό προπαγανδιστικό βίντεο κατά των Ελλήνων από το ΠΑΣΟΚ...!!!

Δείτε το νέο video της Πρωτοβουλίας ΠΑΣΟΚ κατά του νεοναζισμού και της ρατσιστικής και κοινωνικής βίας, με ευχητήριο μήνυμα για μια νέα χρονιά δίχως ρατσισμό και μίσος. 

stoxos.gr
elnewsgr

5 σχόλια:

  1. Εντάξει, είναι λίγο φλου σαν διαφήμιση και κρίμα τα λεφτά που θα πληρωθεί η διαφημιστική εταιρία αλλά που στο διάολο βλέπεις να λέει κάτι κατά των Ελλήνων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι κατά των Ελλήνων διότι προωθεί τον πολυφυλετισμό. Κατηγορεί τους Έλληνες εμμέσως πλην σαφώς για "ρατσισμό", επειδή αντιδρά στην αλλοίωση της εθνολογικής σύστασης του πληθυσμού της χώρας και στα προβλήματα που φέρνει ο εξαναγκασμός να συνυπάρχουμε με φυλετικά ετερογενείς πληθυσμούς με ασυμβίβαστη κουλτούρα. Είναι ένα καθαρά προπαγανδιστικό βίντεο που στρέφεται ευθέως εναντίων του Έλληνα, διότι αυτό το βίντεο θέλει να μας πει να δεχτούμε μια νεα πραγματικότητα όπου ο κάθε αλλοεθνής που πηδάει έναν φράχτη και μπαίνει στην Ελλάδα θα πρέπει να θεωρείται "Έλληνας" και κομμάτι της κοινωνίας μας με ίσα μάλιστα δικαιώματα. Όχι φίλε, δεν πάει έτσι το πράγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επαναλαμβάνει συχνά το σλόγκαν "ολοι μαζί μπορούμε". .. Μπορούμε τί; Να ξεπεράσουμε την οικονομική κρίση, να κάνουμε ...ταξική πάλη; να ανακυρήξουμε ΑΟΖ; Να λύσουμε τα προβλήματα με τις γείτονες χώρες; Να διώξουμε την τρόϊκα; Ή μήπως θα σταματήσει η εξαθλίωση και γενοκτονία των Ελλήνων. Μαζί με ποιούς? Αυτούς που τους έφεραν με σκοπό να καταστρέψουν την Ελληνική κοινωνία και εργατική τάξη? Ειναι ιστορικώς και επιστημονικώς αποδεδειγμένο ότι σε καιρούς κρίσης και έλλειψης πόρων η μία εθνοτική ομάδα στρέφεται εναντίων της άλλης για την εξασφάλησή των πόρων και εργατική τάξη εθνικά ανομοιογενης δεν υφίσταται διότι η κάθε εθνοτική ομάδα καταλαβαίνει μόνο τον εαυτό της. Προφανώς αυτό που εννοεί είναι όλοι μαζί μπορούμε να καταστρέψουμε την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. της μανας τους το μουνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το μήνυμα του βίντεο είναι οτι η Ελλάδα πρέπει να μετατρταπεί σε μια εθνικά ανομοιογενής χώρα και ο λαός της να σκουρήνει. Οι Έλληνες να γίνουν νεγροειδής μιγάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή