ataktesfones@gmail.com

Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

ΝΕΚΡΟΣ ΣΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΣΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ


Θανάσιμα τραυματίστηκε 19χρονος οδηγός, την Παρασκευή το βράδυ, ενώ μετέφερε επτά λαθρομετανάστες στην Κομοτηνή, κατά τη διάρκεια καταδίωξης.

Αστυνομικοί του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών που βρίσκονταν στο 18ο χλμ Εγνατίας Οδού, στο ύψος της Κομοτηνής, έκαναν σήμα στάσης στον οδηγό του αυτοκινήτου, ο οποίος δεν ανταποκρίθηκε και ανέπτυξε ταχύτητα.

Οι αστυνομικοί καταδίωξαν το όχημα που βγήκε από την Εγνατία Οδό και κατευθύνθηκε στην Ξάνθη μέσω της παλιάς Εθνικής Οδού. Λίγο αργότερα όμως, (περίπου στο 6ο χλμ) ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, βγήκε από την πορεία του και ανατράπηκε, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί.

Σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο αυτοκίνητο, διαπίστωσαν ότι επέβαιναν άλλα επτά άτομα, εκ των οποίων ο ένας τραυματίστηκε ελαφρά.

Πρόκειται για επτά λαθρομετανάστες, εκ των οποίων οι πέντε είναι Σύριοι υπήκοοι, και από τους άλλους δύο, ο ένας από το Αφγανιστάν και ο δεύτερος από το Ιράκ.

Ο οδηγός που έχασε τη ζωή του ήταν υπήκοος Συρίας. Και οι επτά μη νόμιμοι μετανάστες, μεταφέρθηκαν στον Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής, οι έξι από αυτούς για παροχή πρώτων βοηθειών, ενώ ο ελαφρά τραυματίας παρέμεινε για νοσηλεία. newsbeast.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου