ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Εβγαλαν 14 σημαντικούς μάρτυρες από τη λίστα της Εξεταστικής για το έλλειμα!!!

Πλέον αρχίζει και γίνεται ορατό στον καθένα, ότι η εξεταστική Επιτροπή, "στήνεται" προκειμένου να ... μην βρει τίποτα!!!

Την αφαίρεση δεκατεσσάρων μαρτύρων από την αρχική λίστα των προς εξέταση προσώπων, αποφάσισε για λόγους συντόμευσης(!) της διαδικασίας η Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής που διερευνά τις καταγγελίες περί διόγκωσης του ελλείμματος του 2009.

Πρόκειται για σημαντικά άτομα όπως η Λούκα Κατσέλη (πρώην υπουργός Οικονομίας), ο Σπύρος Ευσταθόπουλος και ο Γιώργος Πετράκος (πρώην και νυν γραμματείς Επενδύσεων και Ανάπτυξης του υπουργείου Οικονομικών).

Επιπρόσθετα αφαίρεσαν, τον...

...Αθανάσιο Σκορδά (πρώην γ.γ. Φορολογικών Θεμάτων του υπουργείου Οικονομικών), τον Σάββα Ρομπόλη και τον Γιώργο Ρωμανιά (γενικό διευθυντή και επιστημονικό συνεργάτη του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ , τον Επαμεινώνδα Μαριά (αναπληρωτή καθηγητή του πανεπιστημίου της Κρήτης), τον Κωνσταντίνο Κυριακόπουλο (δημοσιογράφο), τον Γεώργιο Κασιμάτη (πανεπιστημιακό), την ’ννα Ζωηρού (οικονομολόγο, μέλος του Δ.Σ. του Ταμείου Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας), τον Νικόλαο Χουντή (ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ), τον Βασίλη Μενεσιώτη, τον Γιάννη Πολίτη και τον Κυριάκο Βέρη-Σπαθαράκη.

Πρόκειται για άλλη μια απαράδεκτη πράξη, αυτή τη φορά από τον Χρήστο Πρωτόπαπα, αφού όλοι αυτοί που αφαίρεσε, είχαν αρκετά σημαντικά πράγματα να καταθέσουν!

Πάντως, στη λίστα των μαρτύρων παραμένουν ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Αλογοσκούφης, η Αναστασία Πατεράκη (στέλεχος της Διεύθυνσης Εθνικών Λογαριασμών της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας Ελλάδος και η δημοσιογράφος Σοφία Βούλτεψη.

Ο Χρήστος Πρωτόπαπας είχε προτείνει μάλιστα, την απαλοιφή των παραπάνω προσώπων, ωστόσο τα ονόματά τους παρέμειναν στον κατάλογο κατόπιν αντιρρήσεων μελών της Εξεταστικής Επιτροπής.

Πλέον αρχίζει και γίνεται ορατό στον καθένα, ότι η εξεταστική Επιτροπή, "στήνεται" προκειμένου να ... μην βρει τίποτα!!!

πηγη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου