ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

ΤΣΙΓΑΡΟ ΚΑΙ ΚΑΠΝΙΣΜΑ (ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ... ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ)



Μάθαμε τελευταία, ότι νομιμοποιούνται τα ναρκωτικά, την στιγμή που βρίσκεται σε εξέλιξη ο διωγμός του τσιγάρου. Επειδή η αφέλεια (για να μην πω τίποτα
άλλο) έχει και κάποια όρια, ελπίζω ότι δεν υπάρχει Έλληνας που να πιστεύει σήμερα ότι η προσπάθεια για την απαγόρευση του τσιγάρου αποσκοπεί στην προστασία της υγείας μας.
Στοιχειώδης λογική επιβάλλει να προβληματιστούμε, όταν αυτοί που μας ταΐζουν ανάλογα (μεταλλαγμένα κ.ά), που μας ποτίζουν ανάλογα (φθόριο κ.α)  που μας εμβολιάζουν ανάλογα, που μας ψεκάζουν (και άλλα που δεν γράφονται) ξαφνικά θέλουν....... έστω και με «πολιτικό κόστος» να περιφρουρήσουν την υγεία μας. Ο μη προβληματισμός πλέον, αποτελεί ένδειξη περιορισμένης νοημοσύνης.Ότι η κατάχρηση του τσιγάρου βλάπτει, είναι αδιαμφισβήτητο. ΟΧΙ ότι προκαλεί καρκίνο , αλλά σίγουρα προκαλεί διάφορες παθήσεις, κυρίως του αναπνευστικού συστήματος.
Ωστόσο, στα μέχρι τώρα, προσθέστε και τα ακόλουθα και βγάλτε τα συμπεράσματά σας….
- Προ αμνημονεύτων ετών, στο Λύκειο, κάναμε ένα μάθημα που λεγόταν «Υγιεινή». Στο μάθημα αυτό, αναφερόταν ότι «το κάπνισμα περιορισμένου αριθμού σιγαρέττων (5-7) ενεργοποιούν τον εγκέφαλο».
- Σχετικά πρόσφατα Αμερικάνοι επιστήμονες ανακοίνωσαν ότι η καλύτερη βοήθεια για το Αλτσχάιμερ, είναι το κάπνισμα (και το άκουσα και το διάβασα προσωπικά)!!!- Μάθαμε λίγο πριν το καλοκαίρι του 2011 ότι στους πραγματοποιούμενους ψεκασμούς (chemtrails), οι επικυρίαρχοι πρόσθεσαν ένα ακόμα στοιχείο, το πεντασθενές αρσενικό (!!!) το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες, εξουδετερώνεται μερικώς ή ολικώς, με το κάπνισμα !!!
Προσωπικό συμπέρασμα; Και όσοι δεν καπνίζουν, πρέπει να το αρχίσουν, με την προϋπόθεση ότι θα έχουν το σθένος (που εγώ δεν έχω) να καπνίζουν περιορισμένα τσιγάρα ημερησίως .

2 σχόλια:

  1. μπραβο σβησε τα σχολια ρε χουνταλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγνώμη για το σβήσιμο του σχολίου σας. Ο αρθρογράφος που προέβηκε στην απαράδεκτη αυτή ενέργεια διαγράφηκε από το blog.
    Ο διαχειριστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή