ataktesfones@gmail.com

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Ο λαός αρχίζει να αφυπνίζεται: αντίσταση στην ξενοκρατία, την μαρξιστοκρατία και την γυφτοκρατία!

Κάτω από τον βαρύγδουπο τίτλο: «Γονείς ψήφισαν να αποκλειστούν ρομά μαθητές» και έχοντας ως συνοδευτικό υπότιτλο τις δηλώσεις του υφυπουργού Παιδείας: «Η εκπαίδευση είναι αναφαίρετο δικαίωμα όλων των πολιτών», το «δημοκρατικό» (βλέπε καθεστωτικό) Βήμα φρόντισε να φιλοξενήσει το παρακάτω άρθρο-λιβελλογράφημα καθώς και έτερο συναφές άρθρο-«ανάλυση», στα οποία με «αποτροπιασμό» στηλιτεύεται η «ρατσιστική» στάση Ελλήνων γονέων μαθητών σε δημοτικά σχολεία του
Χαλανδρίου οι οποίοι απαίτησαν να μην φοιτήσουν τα παιδιά τους στο ίδιο σχολείο με αθιγγανόπαιδες της περιοχής, αντιδρώντας έτσι αποφασιστικά στην υποβάθμιση των σχολείων και στους βέβαιους κινδύνους που διατρέχουν οι Έλληνες μαθητές από την παρουσία των γυφτόπουλων!
Αντιγράφουμε από την ηλεκτρονική έκδοση του Βήματος της 3ης 11ου 2012: «Η εκπαίδευση είναι αναφαίρετο δικαίωμα όλων των πολιτών» δήλωσε στο «Βήμα» ο υφυπουργός Παιδείας κ. Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, σχετικά με την κίνηση συλλόγων γονέων και κηδεμόνων σε δύο σχολεία του Χαλανδρίου, οι οποίοι και ζητούν να σταματήσουν να φοιτούν σε αυτά μαθητές Ρομά.
Το θέμα έχει προκαλέσει αναστάτωση στην περιοχή καθώς πολλοί γονείς κρατούν τα παιδιά τους σπίτι, προκειμένου να μην συναναστρέφονται με παιδιά Ρομά, αλλά και γιατί, όπως λένε «τα μαθήματα παραδίδονται με πιο αργούς ρυθμούς προκειμένου να γίνουν κατανοητά και από τα παιδιά Ρομά. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να πηγαίνουν πίσω τα δικά τους παιδιά».
Η κίνηση αυτή που έγινε στο 7ο και 10ο δημοτικό σχολείο προκάλεσε την σφοδρή αντίδραση των διευθυντών των σχολείων, ενώ όπως λέει ο αρμόδιος Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης κ. Γ. Κουμέντος στο «Βήμα», «μέχρι τώρα ένα μεγάλο ποσοστό των παιδιών αυτών πηγαίνουν κανονικά στο σχολείο. Στόχος του υπουργείου», αναφέρει, «είναι η ένταξη των παιδιών Ρομά στην εκπαιδευτική διαδικασία».
Όπως εξηγεί ο κ. Παπαθεοδώρου, «οι γονείς που συνηγορούν να μην πηγαίνουν τα παιδιά τους σχολείο – λόγω των Ρομά – φυσικά δεν θέλουν να παίρνουν απουσίες τα παιδιά τους ή να χάνουν τα μαθήματά τους. Γιατί καμιά άλλη λύση δεν θα υπάρξει».
Ο σύλλογος γονέων έθεσε το θέμα σε ψηφοφορία την προηγούμενη Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες 234 γονείς ψήφισαν να μη γίνουν δεκτά τα παιδάκια Ρομά ενώ μόλις 4, να γίνουν δεκτά και βρέθηκε μία λευκή ψήφος.
Το συγκεκριμένο σχολείο βρίσκεται πίσω από το Νομισματοκοπείο στο Χαλάνδρι, σε μια περιοχή όπου υπάρχουν οικογένειες Ρομά.

Δεν χρειάζεται να επαναλάβουμε για πολλοστή φορά τα όσα έχουμε πολλάκις επισημάνει σε σχέση με την, ολέθρια για τον Ελληνισμό, φυλετική και πολιτισμική μάστιγα των μιαρότατων αθιγγάνων. Για μια ακόμη φορά τονίζουμε: οι βδεληροί αθίγγανοι, ακόμα και αν, τύποις, διαθέτουν ελληνική υπηκοότητα, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! Αποτελούν ολότελα ξένο σώμα για την ελληνική κοινωνία και μολυσματικό παράγοντα ανυπολόγιστης ισχύος. Πρόκειται για κεντροασιάτες λαθρομετανάστες των μεσαιωνικών χρόνων (όπως τώρα οι άθλιοι Πακιστανοί) οι οποίοι μόνο δεινά επέφεραν και εξακολουθούν να επιφέρουν στους Έλληνες. Και αν επί αιώνες παρέμεναν στην συνείδηση των Ελλήνων οι απόβλητοι παρίες, στην σύγχρονη εποχή, εποχή κυριαρχίας της ανθελληνικής αριστεράς και του σάπιου παλαιοκομματισμού, εποχή των δήθεν «ελευθεριών» και των «δικαιωμάτων», οι γύφτοι τυγχάνουν όχι μόνο προκλητικής ασυλίας και ατιμωρησίας για τις αναρίθμητες παράνομες δραστηριότητές τους αλλά και σκανδαλώδους ευνοίας σε σύγκριση με τους ελληνικής καταγωγής κατοίκους της Ελλάδος! Πρόκειται για ό,τι έχουμε προ πολλού περιγράψει ως «γυφοκρατία» η οποία συνίσταται στον πολλαπλασιασμό, την αποθράσυνση και την προϊούσα ανθρωπολογική εξάπλωση των αθιγγάνων. Ιδού ο συμπυκνωτικός προσδιορισμός της νεοελληνικής εξαχρειώσεως και διαστροφής!
Υπάρχει όμως και κάτι παρήγορο. Παρατηρώντας στην ηλεκτρονική σελίδα του «Βήματος» το πλήθος των σχολίων των αναγνωστών που απαντούν στα μεροληπτικά υπέρ των δυνάμεων της γυφτοκρατίας δημοσιεύματα, διαπιστώνει κανείς ότι ποσοστό της τάξεως του 90% των σχολίων κατακεραυνώνουν με δριμύ και δηκτικό τρόποι την μαρξίζουσα συλλογιστική των αριστεριζόντων συντακτών, πνέοντας μένεα κατά της γυφοκρατίας. Ο δε συσχετισμός των ψήφων επιδοκιμασίας / αποδοκιμασίας (like) των αναγνωστών επί των σχολίων, κυμαίνονται σε μια αναλογία 70-30 % εναντίον της ασύδοτης γυφτοκρατίας και των μπολσεβίκων ανθελλήνων πατρώνων του προϊόντος εξαθιγγανισμού! Αν μη τι άλλο, ένα σημαντικό μέρος της ελληνικής κοινωνίας δείχνει ότι έχει αρχίσει να αφυπνίζεται και απόδειξη είναι τολμά πλέον να αμφισβητήσει τις «ιερές αγελάδες» της πολυπροπαγανδισμένης «πολιτικής ορθότητος» που τεχνηέντως του επεβλήθη εδώ και δεκαετίες!
Μακάρι να βρεθεί πολιτική έκφραση που θα οδηγήσει το αφυπνιζόμενο αυτό κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας στην εθνική και φυλετική συνειδητοποίηση και όχι στην απογοήτευση…
Αξίζει να παρατηρήσετε τα σχόλια στα περί ων ο λόγος άρθρα του «δημοκρατικού» Βήματος:

http://www.tovima.gr/society/article/?aid=482280
και
http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=482259

armahellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου