ataktesfones@gmail.com

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

"Φύγετε από το Αφγανιστάν να σταματήσουν τα ναρκωτικά"


Την πεποίθηση του πως η αποχώρηση των αμερικανικών δυνάμεων από το Αφγανιστάν, θα συμβάλει στη μείωση των εφιαλτικών διαστάσεων που έχει λάβει το πρόβλημα των ναρκωτικών στη Ρωσία, εξέφρασε με δηλώσεις του ο επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ελέγχου Ναρκωτικών Βίκτορ Ιβανόφ.
Αφού επέκρινε ο Ρώσος αξιωματούχος τη  πολιτική των αμερικανικών και νατοϊκών δυνάμεων στο ζήτημα της πάταξης της παραγωγής και λαθρεμπορίας ναρκωτικών στο Αφγανιστάν,
χαιρέτισε την οριστική τους αποχώρηση από τη χώρα αυτή στο τέλος του 2014. Όπως αποκάλυψε ο Βίκτορ Ιβανόφ, από το 2001 οπότε και οι ΗΠΑ κατόρθωσαν να ανατρέψουν τους Ταλιμπάν η παραγωγή ναρκωτικών στο Αφγανιστάν αυξήθηκε δραματικά. Σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε ο κ. Ιβανόφ, το 2011 περισσότεροι από 100.000 άνθρωποι ηλικίας 15 έως 34 ετών έχασαν τη ζωή τους στη Ρωσία από τα ναρκωτικά.
Στην ουσία κατηγορούν τους Αμερικανούς ως υπεύθυνους μια πραγματικής γενοκτονίας της ρωσικής νεολαίας. Μην ξεχνάμε ότι η Ρωσία αντιμετωπίζει οξύ δημογραφικό πρόβλημα το οποίο και προσπαθεί να λύσει.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου