ataktesfones@gmail.com

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 3 ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ!! ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ!!

doctors


Ανοικτά σε απόρους και ανασφάλιστους πολίτες θα είναι τα δημόσια νοσοκομεία κάθε Τετάρτη, αλλά και άλλες μέρες στη συνέχεια, κάτι που θα ξεκινήσει μέσα στον Νοέμβριο, σύμφωνα με απόφαση της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών (ΟΕΝΓΕ), που αντιδρά έντονα στην επιβολή «εισιτηρίου» 25 ευρώ για κάθε ασθενή που πρόκειται να εισαχθεί για νοσηλεία στα νοσοκομεία του ΕΣΥ.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών (ΟΕΝΓΕ), Δημήτρης Βαρνάβας, αναφέρει ότι «μόνο διεστραμμένα μυαλά θα μπορούσαν να έχουν συγγράψει τις ρυθμίσεις που περιλαμβάνονται στο Μνημόνιο, και επιδιώκουν να καταστήσουν τα νοσοκομεία απροσπέλαστα στους φτωχούς και αδύναμους συνανθρώπους μας, τους οποίους θα αναγκάζουν σε αυτοσχέδιες κατ’ οίκον θεραπείες και οδυνηρό τέλος από τα εγκόσμια».
Ο κ.Βαρνάνας ανακοίνωσε ότι οι νοσοκομειακοί γιατροί αποφάσισαν...... να ανοίξουν τα νοσοκομεία στους άπορους και ανασφάλιστους κάθε Τετάρτη στην αρχή και, στη συνέχεια, περισσότερες μέρες της εβδομάδας και ζητούν τη στήριξη όλων των κοινωνικών φορέων, ώστε, όπως αναφέρουν, να υλοποιήσουν αυτό το δύσκολο, αλλά αναγκαίο εγχείρημα για την επιβίωση της ελληνικής κοινωνίας. «Οι γιατροί δεν θα αφήσουν κανέναν ανασφάλιστο να πεθάνει στην πύλη του νοσοκομείου. Θα νοσηλεύσουν κάθε άνθρωπο που έχει την ανάγκη τους όπως επιβάλλει ο κώδικας ιατρικής δεοντολογίας και ο ιδρυτικός νόμος του ΕΣΥ» δήλωσε. 
anti-ntp.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου