ataktesfones@gmail.com

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Τομέας Β/Η της Νέας Δημοκρατίας μοιράζει... ιθαγένειες, κόντρα στις κυβερνητικές επιλογές


Ενώ η κυβέρνηση Σαμαρά, δρομολογεί  ένα νέο κώδικα ιθαγένειας που θα περιλαμβάνει και απλοποιημένη διαδικασία για την απόδοση της ελληνικής υπηκοότητας στους Βορειοηπειρώτες, την ίδια ώρα ο Τομέας Βορειοηπειρωτών της Ν.Δ, επιχειρεί να κινηθεί αυτόνομα, από τις κυβερνητικές επιλογές, δημιουργώντας ερωτηματικά.

Σύμφωνα με καταγγελίες που έφτασαν στην aftonomi.gr, ο Τομέας Βορειοηπειρωτών της Ν.Δ. έχει αναλάβει το ρόλο του «μεσάζοντα» καθορίζοντας άτομα σε διάφορες περιοχές της Βορείου Ηπείρου με «μοναδικό καθήκον» τη συγκέντρωση ονομάτων βορειοηπειρωτών που θα επιθυμούσαν να πάρουν «άμεσα» την ελληνική υπηκοότητα παρακάμπτοντας τη σειρά προτεραιότητας και την όλη διαδικασία.
Σύμφωνα με τις ίδιες καταγγελίες, όλα τα στοιχεία είναι στη διάθεση μας, για τους Αγίους Σαράντα έχει καθοριστεί Ε. Μ, για την επαρχία Μεσοποτάμου ο Λ. Α., για το Αλύκο ο Γ. Γκ. για την Λεσινίτσα ο Π. Λ., για το Πωγώνι ο Γ. Κ. και για την περιοχή της Χιμάρας οι Μ. Κ., Α. Γκ. 
Τα ερωτηματικά πολλά, για αυτούς που παραβλέπουν τις κεντρικές κυβερνητικές επιλογές και επιχειρούν να στήσουν το δικό τους... "παραμάγαζο" προφανώς, προς εξυπηρέτηση μικροπολιτικών και άλλων συμφερόντων. Θα επανέλθουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου