ataktesfones@gmail.com

Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ Η ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΦΟΒΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ!



eforiakoi-fovos
Φόβους ακόμα και για τη ζωή τους εκφράζουν οι εφοριακοί, οι οποίοι είναι γεγονός πως καθημερινά γίνονται αποδέκτες της οργής των πολιτών.
Όπως τονίζουν, περιμένουν ότι η κοινωνική έκρηξη θα είναι μεγάλη και ζητούν την προστασία της πολιτείας. Καθημερινά σπάνε τα τηλέφωνα, οι διαπληκτισμοί και οι απειλές είναι συχνό φαινόμενο, η αγανάκτηση του κόσμου είναι μεγάλη και οι εφοριακοί κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου. Τι θα γίνει σε μια ακραία περίπτωση εξαγριωμένου, απελπισμένου ανθρώπου;
Οι εκπρόσωποί τους κάνουν πλέον δημοσίως εκκλήσεις λέγοντας πως γνωρίζουν ότι η αγανάκτηση είναι μεγάλη, όμως καλούν τον κόσμο να μην ξεσπά στους εφοριακούς.
Οι φορολογούμενοι σε σχέση με πέρσι και παρά το γεγονός ότι παρουσιάζουν όλοι χαμηλότερα έσοδα λόγω των μειώσεων στους μισθούς, καλούνται να πληρώσουν πενταπλάσιους φόρους.
Η κατάσταση αναμένεται να χειροτερέψει τον Φθινόπωρο όταν θα φθάσει το σύνολο των εκκαθαριστικών οι οποίες θα είναι χρεωστικές και η πλειονότητα τους θα αρχίζει από τα 2000 ευρώ ενώ παράλληλα θα αρχίζουμε να πληρώνουμε και τις πρώτες δόσεις για το «χαράτσι». Όπως λένε οι εφοριακοί, θα βρίσκονται στο έλεος του Θεού μέσα στην κοινωνική έκρηξη και απαιτείται αστυνόμευση, καθώς τα επεισόδια μεταξύ φορολογουμένων και  εφοριακών είναι καθημερινά. 
Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία από την εκκαθάριση των φορολογικών δηλώσεων προκύπτει ότι, τα εκκαθαριστικά θα είναι:
• Χρεωστικά 68,8%
• Πιστωτικά 8.53%
• Μηδενικά 22.6%

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου