ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

MHN ΒΡΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΜΑΤ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ .. ΔΕΝ είναι ΕΛΛΗΝΕΣ !! Είναι ΜΙΓΜΑ !


Απορούν πολλοί συμπολίτες μας για την συμπεριφορά ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ανδρών των ΜΑΤ ειδικά στο Σύνταγμα και ειδικότερα τις 2 τελευταίες μέρες μετα την δολοφονία - αυτοκτονία του ΕΛΛΗΝΑ Δημήτρη Χρυστούλα. Η ΒΙΑΙΟΤΗΤΑ
των ... οργάνων της τάξεως ξεπερνάει κατά πολύ τις εντολές των ανωτέρων τους που και αυτοί μένουν ΑΦΩΝΟΙ απο τα ... κατορθώματα των ανδρών τους. Με ΜΙΣΟΣ χτυπούν ανελέητα κυρίως ΓΥΝΑΙΚΕΣ και ΓΕΡΟΥΣ. ΙΔΙΩΣ αν κρατάς ΚΑΙ Ελληνική σημαία, ψαξε για ... ασθενοφόρο  επειγόντως!Το ψάξαμε λίγο το θέμα -όσο γίνεται- μάθαμε λοιπόν ότι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ άνδρες των ΜΑΤ , ΔΕΝ είναι ΓΗΓΕΝΕΙΣ Έλληνες, αλλά ΜΙΞΗ Ελλήνων με... Βαλκάνιους που λόγω ... πολυπολιτισμικότας εισέβαλαν στα σώματα ασφαλείας κατά 100άδες και οι οποίοι σε κατ ιδίαν συζητήσεις τους βγάζουν χολή κατά της χώρας που τους τρέφει και συντηρεί τις οικογένειές τους, Νομίζουμε ότι είναι η ώρα, ΚΑΠΟΙΟΣ Βουλευτής να καταθέσει επίκαιρη ερώτηση με κατάθεση εγγράφων και να ζητά την γνωστοποίηση ΟΛΩΝ των στοιχείων των ανδρών των ΜΑΤ που ... ασχολούνται με την περιφρούρηση του Συντάγματος. ΑΝ γίνει τέτοιο, θα βγούν όχι λαυράκια, αλλά ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ.
ΠΩΣ τους ξεχωρίζεις; Όπως λένε οι ίδιοι για ξέρουν ποιοι είναι οι δικοί τους, κρατούν ΑΝΑΠΟΔΑ τις ασπίδες και χτυπάν ανάποδα με τα γκλοπ. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ!!
Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ (Aπο τις ΧΙΛΙΑΔΕΣ) ΠΟΥ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΤΟ POST !!>>>







πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου