ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Άγριο ξύλο με δύο τραυματίες μεταξύ φορτοεκφορτωτών - ΜΑΤ

Τα επεισόδια έγιναν έξω από την Τράπεζα της Ελλάδας στην Πανεπιστημίου όπου οι φορτοεκφορτωτές διαμαρτύρονταν για το κούρεμα των ομολόγων των αποθεματικών τους.

Μάλιστα την ώρα που έπεφτε το άγριο ξύλο με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 2 διαδηλωτές μέσα στην Τράπεζα της Ελλάδας βρισκοταν αντιπροσωπεία των συγκεντρωμένων.

Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.
Oπως δήλωσαν οι φορτοεκφορτωτές...
...στο Newsit "η αιφνιδιαστική ανακοίνωση της Τράπεζας της Ελλάδος, ότι τα αποθεματικά των «Κεφαλαίων Αποζημίωση Φορτοεκφορτωτών» είχαν μετατραπεί σε ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου και κουρεύτηκαν σε ποσοστό μεγαλύτερο του 70%, και ότι οι εφάπαξ αποζημιώσεις των εξερχόμενων σε σύνταξη δικαιούχων φορτοεκφορτωτών θα είναι κατά το ίδιο ποσοστό μειωμένες, αποτελεί λεηλασία χειρίστης μορφής και καταλύει κυριολεκτικά κάθε έννοια δικαίου".

Αίτημα του κλάδου των 3.000 χιλιάδων φορτοεκφορτωτών είναι η εξαίρεση των Κεφαλαίων Αποζημίωσης Φορτοεκφορτωτών από το Κούρεμα των Ομολόγων και διότι ποτέ η Τράπεζα της Ελλάδος δεν ενημέρωσε τα ΚΑΦ, πως έπαιζε με τα λεφτά των Φορτοεκφορτωτών.

Aυτή την ώρα οι φορτοεκφορτωτές βρίσκονται έξω απο το Υπουργείο Οικονομικών ενώ στη συνέχεια σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit θα πάνε στην πλατεία Συντάγματος για να καταθέσουν στεφάνι στο σημείο που αυτοκτόνησε ο Δημήτρης Χριστούλας.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου