ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Έξαρση της βίας εναντίον πολιτικών...(παράξενο)!

Η έξαρση της βίας εναντίον των πολιτικών που παρατηρείται τον τελευταίο καιρό είναι ένα θέμα που καίει τα παπαγαλάκια των ΜΜ"Ε". Το αναφέρουν καθημερινά κάνοντας λόγο για τρόπους αντιμετώπισης της βίας και της καταστολής των  Ελλήνων που φτάνουν στα "άκρα" να χειροδικούν όταν αντικρίζουν πολιτικό.
Κανείς από τους ταγμένους ρουφιάνους δεν μπαίνει στο κόπο να αναλύσει τους λόγους για τους οποίους μερικοί από εμάς βλέποντας πολιτικό ρίχνουν καμιά σφαλιάρα.

Αυτό δεν είναι βία κύριοι ρουφιάνοι δημοσιογράφοι, αυτό είναι χάδι, σε άλλο κράτος θα τους κρεμούσαν πριν μήνες. Εδώ απλά τα τομάρια του κοινοβουλίου απολαμβάνουν την Ελληνική φιλοξενία το πολύ πολύ με κανένα γιαουρτάκι , άντε και καμιά κλοτσιά.
Βέβαια εσάς σας καίει το θέμα διότι γνωρίζετε πολύ καλά ότι ο λαός σας έχει κατατάξει στο ίδιο στρατόπεδο με τους δοσίλογους, δηλαδή εκτός από ρουφιάνοι είστε και κατηγορούμενοι για εσχάτη προδοσία κατά συρροή με καθημερινή παραβίαση του συντάγματος, και εσείς και όλα τα τσογλάνια που σας ακολουθούν.
Τούτο σας λέω μόνο, οι κρεμάλες δεν θα είναι 300, θα είναι πολλές παραπάνω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου