ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Ξεκίνησαν τον "αγώνα" για την επιβίωσή τους.

Μονόδρομος για το παρακράτος η επικράτησή του στις εκλογές.



Στη μάχη ρίχτηκαν οι υποψήφιοι εκτελεσθέντες για εσχάτη προδοσία, μία μάχη διαφορετική από τις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις, μία μάχη που έχει στόχο καθαρά την επιβίωσή τους.
Κανέναν δεν ενδιαφέρει ποιο κόμμα θα επικρατήσει, ένας είναι ο σκοπός τους, κοινός, να γλιτώσουν το τομάρι τους,διότι για τομάρια πρόκειται.
Ανακάτεψαν την ίδια σημαδεμένη τράπουλα και είναι έτοιμοι να παίξουν την τελευταία τους παρτίδα, η οποία παρτίδα τυχαίνει να είναι η τελευταία και για μας!

ΠΑΣΟΚ,ΝΔ,ΚΚΕ,ΣΥΡΙΖΑ,ΛΑΟΣ, και όλα τ άλλα "νέα" πρόσωπα" και "νέα" κόμματα, τα οποία όλως τυχαίος είναι σπλάχνα από τα σπλάχνα τους, θα χρησιμοποιήσουν κάθε μέσο, με πρώτο αυτό της νοθείας που το ξέρουν καλά, για να παραμείνει το σκατο σινάφι τους στην εξουσία.
Τα ποσοστά "επιτυχίας" των προσκυνημένων δυστυχώς είναι πολλά, αυτοί το μαχαίρι, αυτοί και το καρπούζι.
Εμείς? Ψεκασμένοι και ναρκωμένοι σε μια κατάσταση νιρβάνα περιμένουμε το μοιραίο προσπαθώντας να ξεγελάσουμε τον εαυτό μας ότι σ αυτές τις εκλογές θα αλλάξουμε την εις βάρος μας κατάσταση, έστω και λίγο αλλά... γνωρίζουμε τι μας περιμένει μετά την αναμενόμενη επικράτηση του συρφετού των εθνοπροδοτών.Για ποιο λόγο το γνωρίζουμε? Διότι όπως είπαμε είναι η τελευταία παρτίδα και όταν γνωρίζεις ότι η τράπουλα είναι σημαδεμένη αναποδογυρίζεις το τραπέζι, δεν συνεχίζεις.
Θα πει εύλογα κάποιος,"και τι να κάνουμε ρε φίλε να πάρουμε τα όπλα?"....Καλή ιδέα, τα όπλα είναι ιερά σε αυτές τις στιγμές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου