ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Συνεχίζει να προκαλεί τον λαό ο Πάγκαλος!!!


Για την προφυλάκιση του Άκη Τσοχατζόπουλου, την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές, το μετεκλογικό σκηνικό αλλά και το περίφημο «μαζί τα φάγαμε» μίλησε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

«Έχω την ευθύνη που μου αναλογεί, θα μπορούσα να φύγω από το κόμμα μου και την πολιτική ζωή», είπε ο κ. Πάγκαλος καθώς ήταν και ο ίδιος μέλος του ΚΥΣΕΑ που αποφάσισε για τα επίμαχα εξοπλιστικά προγράμματα.
«Δεν ήμουν οπαδός ή συνεργάτης του Τσοχατζόπουλου, τον καταψήφισα πάντα», διευκρίνισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, σημειώνοντας πως έγιναν για το θέμα δύο εξεταστικές επιτροπές που δεν κατέληξαν γιατί δεν είχαν αποδείξεις, «συνέλεξαν όμως στοιχεία και διατύπωσαν διαπιστώσεις στα οποία βασίστηκαν οι εισαγγελείς», όπως τόνισε.

Και με τις δηλώσεις αυτές, πιστεύει προφανώς ότι έβγαλε από πάνω του τις τεράστιες ευθύνες που έχει και ο ίδιος!

Φυσικά, έσπευσε να στηρίξει στοργικά τον Ακη, λέγοντας:

"Bλέπαμε στο ΠΑΣΟΚ πως άλλαζε η ζωή του Άκη Τσοχατζόπουλου και το συζητούσαμε αλλά αυτό από μόνο του δεν είναι ελεγκτέο".

Ερωτηθείς εάν υπάρχουν κι άλλοι πολιτικοί που «έβαλαν το δάχτυλο στο μέλι» είπε πως «μέσα σε μία κοινωνία όπου η ευαισθησία περί της σωστής διαχείρισης των χρημάτων που σου ανήκουν και της σχέσης με τα δημόσια οικονομικά είναι τόσο αμβλυμμένη, οπωσδήποτε και αυτοί που εκπροσωπούν το λαό, που δεν έχουν έρθει από άλλο πλανήτη, θα έχουν σε μεγάλο βαθμό τέτοια ελαττώματα».

Με απλά λόγια, ΠΑΛΙ ο λαός φταίει για τους κλέφτες της πολιτικής σκηνής!!

Ο κ. Πάγκαλος ρωτήθηκε για την περίφημη φράση «μαζί τα φάγαμε», υπενθύμισε πως μιλούσε για τα ρουσφέτια όταν τη διατύπωσε και τόνισε πως δικαιώνεται απόλυτα για την κουβέντα αυτή. Ανέφερε πως «στη δημοκρατία δεν υπάρχει ανεύθυνος πολίτης και προανήγγειλε πως θα γράψει ένα βιβλίο για την έννοια της συνευθύνης, «που δεν σημαίνει ίση ευθύνη, πως όλοι έχουμε την ίδια ευθύνη», όπως διευκρίνισε.

Για το πως φαγώθηκαν όμως δισεκατομμύρια σε μίζες από πολιτικούς και πως μπήκαν στα ταμεία των κομμάτων οι μίζες και το μαύρο χρήμα, δεν είχε κάτι να απαντήσει γιατί προφανώς δεν μπόρεσε να σκεφτεί με ποιον τρόπο θα μπορούσε ο .... λαός να καταθέσει τις μίζες στους λογαριασμούς του ΠΑΣΟΚ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου