ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Παραίτηση – βόμβα απο τη Δημοκρατική Συμμαχία!

Πριν από λίγο με επιστολή της τόσο στην πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, όσο και στον γενικό γραμματέα Γιάννη Οικονόμου, υπέβαλλε την παραίτησή της από μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, της Κεντρικής Επιτροπής, αλλά και του κόμματος, η αναπληρώτρια γραμματέας Προγράμματος Βάσω Κόλλια.

Η κυρία Κόλλια, η οποία είναι έμπειρο στέλεχος...
...με πολιτικό λόγο και σκέψη και η οποία έχει διατελέσει προσωπική επιλογή του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή για τη θέση της Γενικής Γραμματέωςς Νέας Γενιάς, αποτελούσε ένα από τα λίγα καλά χαρτιά της Δημοκρατικής Συμμαχίας.

Η εξέλιξη αυτή δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα στη Δημοκρατική Συμμαχία, κυρίως στην περιφέρεια Αττικής, όπου και θα ήταν υποψήφια η κυρία Κόλλια, με πολλές πιθανότητες εκλογής εφόσον η ΔΗΣΥ έμπαινε στη Βουλή.

Άγνωστο παραμένει το πολιτικό «αύριο» της Βάσως Κόλλια αν και η ίδια έχει μια μακρά πορεία με τη ΝΔ, καθώς τόσο ο αείμνηστος Μιλτιάδης Έβερτ την είχε τιμήσει τοποθετώντας την το 1996 στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, σε ηλικία μόλις 28 ετών, όσο και ο κ. Καραμανλής, το 2009, στο Ευρωψηφοδέλτιο.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου