ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Τοποθετούν κάγκελα μπροστά από τη Βουλή υπό το φόβο επεισοδίων με αφορμή την αυτοκτονία του 77χρονου

Στην τοποθέτηση κιγκλιδώματα γύρω από τη Βουλή έχουν προχωρήσει οι υπάλληλοι του δήμου Αθηναίων με αφορμή το νέο  κάλεσμα για το θάνατο του 77χρονου ηλικιωμένου φαρμακοποιού που έχει προγραμματιστεί για σήμερα το απόγευμα.

Η τοποθέτηση των κιγκλιδωμάτων πραγματοποιείται...
...υπό το φόβο σοβαρών επεισοδίων έξω από τη Βουλή, καθώς πληροφορίες της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν ότι οι γνωστοί άγνωστοι θα επιχειρήσουν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και να προσεγγίσουν το κτίριο της Βουλής.

Τρεις συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας

Νέες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας προγραμματίζονται για σήμερα το απόγευμα στο κέντρο της Αθήνας στη μνήμη του 77χρονου αυτόχειρα, που έβαλε τέλος στη ζωή του το πρωί της Τετάρτης στην πλατεία Συντάγματος.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθεί στις 5.30 το απόγευμα από αντεξουσιαστές στα Προπύλαια, στις 6 η ΟΛΜΕ προγραμματίζει επίσης συγκέντρωση στη Βουλή, ενώ μέσω της κίνησης στο Facebook για τον 77χρονο αυτόχειρα πολίτες έχουν δώσει ραντεβού το απόγευμα στο Σύνταγμα.

Υπενθυμίζεται ότι κατά την χθεσινή συγκέντρωση σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια με αποτέλεσμα τρεις τραυματισμούς και δέκα προσαγωγές.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου