ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

« H τραβεστί νταντά του Ομπάμα που τον έκανε να γελάει φορώντας κραγιόν! »

Η Ηβη, γνωστή κι ως Τρούντι ή αλλιώς με το αντρικό της όνομα Μπάρι φρόντιζε τον μικρό Ομπάμα στα τέλη της δεκαετίας του '60 όταν η μητέρα του μετακόμισε στη Τζακάρτα της Ινδονησίας.

Όπως αποκαλύπτει μιλώντας στη βρετανική Daily Mail, συχνά αποχωρούσε από το σπίτι ντυμένος με γυναικεία ρούχα, πρόσεχε όμως κάτι τέτοιο να μη γίνεται ποτέ αντιληπτό από τον μικρό Μπάρακ Ομπάμα. Βέβαια, όπως λέει, ο μικρός κατά καιρούς τον είχε πιάσει στα πράσα να φορά τα κραγιόν της μητέρας του, κάτι που τον έκανε να ξεκαρδίζεται στα γέλια.
Η πρόσληψη της νταντάς έγινε αφότου η μητέρα του Ομπάμα γνώρισε......τον Μπάρι σε ένα κοκτέιλ πάρτι. Η θετική εντύπωση που η Αν αποκόμισε και το γευστικότατο μοσχαρίσιο φιλέτο με τηγανητό ρύζι που είχε φτιάξει την οδήγησε στο να του εμπιστευτεί τη φροντίδα του σπιτού της και του γιού της.
 
Οι γείτονες μάλιστα, βλέποντας τον να αποχωρεί κάθε βράδυ από το σπίτι με γυναικεία ρούχα πίστευαν ότι επρόκειτο πραγματικά για γυναίκα.
Ωστόσο, μετά την αποχώρηση της οικογένειας από την Ινδονησία, το 1970, τα πράγματα άρχισαν να γίνονται αρνητικά για τον ίδιο. Αδυνατώντας να βρει δουλειά, στράφηκε στην πορνεία, σε μια δύσκολη εποχή, όταν η χώρα βρισκόταν υπό τη δικτατορία του στρατηγού Σουχάρτο. Όπως λέει θυμάται ακόμη το κυνηγητό και την προσπάθεια τη δικιά του και των φίλων του να κρυφτούν από τους αστυνομικούς και τον στρατό καθώς η πορνεία ήταν παράνομη.
 
Εν τέλει, όταν μια από τις καλύτερες του φίλες βρέθηκε νεκρή, αποφάσισε να αφήσει μια για πάντα την γυναικεία του ταυτότητα και να ζήσει σαν άντρας. Όπως λέει βέβαια πάντα ήξερε πως στην καρδιά ήταν γυναίκα αλλά δεν ήθελε να πεθάνει.
Τέλος, η 66χρονη πλέον νταντά, όπως είπε δεν γνώριζε ότι το παιδάκι που φρόντιζε πριν από 43 χρόνια έγινε πρόεδρος των ΗΠΑ, μέχρι που είδε μια φωτογραφία της οικογένειας στη τοπική τηλεόραση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου