ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Δε μπορεί, θα ψοφήσουν !!!


Αν ήταν πρωταγωνιστές σε κωμωδία, θα ήταν από τους αγαπημένους. Θα ρίχναμε πολύ γέλιο και φυσικά ο καλύτερος όλων θα ήταν ο σκηνοθέτης τους. Σήμερα οι σκηνοθέτες είναι επικίνδυνοι και βρίσκουν…αυτούς τους πρόθυμους για να κάνουν τη δουλειά τους.


by…outelogos

Τι σκέφθηκαν πάλι; Κατά πάσα πιθανότητα από μόνοι τους, να υπάρχει ένα είδος «δακτυλίου» στο άναμμα του τζακιού εάν στην περιοχή υπάρχουν ανεβασμένα ποσοστά ρύπανσης στην ατμόσφαιρα. Η ατμόσφαιρα ανήκει στον «τόπο» για του οποίου το καλό παλεύουν τόσα χρόνια. Οπότε για το καλό του τόπου…

Μα κάπου έχουν και δίκιο, κόψανε μισθούς και συντάξεις, μειώσαμε το φαγητό μας, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν το αναμενόμενο, ακόμα αντέχουμε.

Μας ταΐζουν γενόσημα, πάλι αντέχουν τα γερόντια.

Μας ψεκάζουν, αλλά δεν έχουν γρήγορα αποτελέσματα.

Ψυχολογικά προσπαθούν να μας διαλύσουν αλλά, πάλι ασήμαντα τα αποτελέσματα.

Από πετρέλαιο, δε βάζει εύκολα ο κόσμος και βλέπουν ότι το πάμε για ξυλόσομπες και τζάκι. Άμα τους το περιορίσουμε -σκέφτηκαν- πόσοι θα αντέξουν το κρύο; Είναι μία σοβαρή κυβερνητική σκέψη για να γλυτώσουν κάποιες συντάξεις, επιδόματα ανεργίας κλπ.

Πέρα από τη πλάκα, δεν έχουν τον Θεό τους, από τη μία θέλουν να κάνουμε καταγγελίες για τον καπνό που βγάζουν τα τζάκια των γειτόνων (αν τον θεωρούμε άσχημο) και από την άλλη να περιορίσουμε το κάψιμο, δηλαδή τη θέρμανση. Πρέπει να αρχίζω να μελετάω εκείνα τα βιβλιαράκια επιβίωσης σε έκτακτες ανάγκες κλπ.



Πηγή: http://www.logiosermis.net/2013/11/blog-post_3754.html#ixzz2kKbQctHg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου