ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Συνάντηση Σαμαρά με πιλότους της Π.Α που διακρίθηκαν σε ΝΑΤΟϊκή άσκηση

Ο χειριστής των F16, Μαρίνος Μπουγατίδης  βραβεύθηκε ως ο καλύτερος εκπαιδευτής στον κόσμο  και ο πιλότος των Mirage, Χάρης Κατσαρός ψηφίστηκε ως ο καλύτερος «πολεμιστής» στην άσκηση του ΝΑΤΟ.



Το έργο των ανθρώπων της Πολεμικής Αεροπορίας εξήρε ο Αντώνης Σαμαράς στη συνάντησή του με τους πιλότους και τα στελέχη της 331ης Μοίρας της Πολεμικής Αεροπορίας στο Μέγαρο Μαξίμου.
«Δεν υπάρχει μόνο η Ελλάδα που μας πληγώνει, αλλά και εσείς που μας κάνετε υπερήφανους», είπε ο πρωθυπουργός ο οποίος τους υποδέχθηκε προκειμένου να τους συγχαρεί για τη διάκρισή τους σε διεθνή άσκηση του ΝΑΤΟ στην Ισπανία. Ο κ. Σαμαράς έδωσε τα συγχαρητήριά του επισημαίνοντας πως «η διάκριση δεν θα ήταν δυνατή, αν δεν ήσασταν όλοι σαν μια γροθιά». Ο πρωθυπουργός, αναφερόμενος στην οικονομική κρίση, τόνισε πως «από εσάς παίρνουμε και εμείς δύναμη, έτσι δουλεύουμε και εμείς, αγωνιζόμαστε σαν μια ομάδα σε μια υπερπροσπάθεια να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση», ενώ δεν παρέλειψε να δηλώσει πως κατανοεί τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν όλα τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, λέγοντας πως έχει πλήρη συναίσθηση της κατάστασης.
Δεν έκρυψε όμως την αισιοδοξία του τονίζοντας πως «θα φανεί το ξέφωτο και η πατρίδα θα αποδώσει στους άντρες και τις γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων αυτό που τους αξίζει». Ο πρωθυπουργός χαιρέτησε προσωπικά όλα τα στελέχη ενώ συνομίλησε για αρκετή ώρα με τον χειριστή των F16, Μαρίνο Μπουγατίδη, που βραβεύθηκε ως ο καλύτερος εκπαιδευτής αλλά και με τον πιλότο των Mirage, Χάρη Κατσαρό, που ψηφίστηκε ως ο καλύτερος «πολεμιστής» στην άσκηση του ΝΑΤΟ.
Ο διοικητής της Μοίρας παρέδωσε στον κ. Σαμαρά πλακέτα με το έμβλημά της, ενώ ο Αντώνης Σαμαράς αποδέχθηκε πρόσκληση των πιλότων να τους επισκεφθεί σύντομα στην Τανάγρα.










http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_19/04/2013_494767




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου