ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

«Χωρίς την Ελλάδα θα ήμασταν ακόμα βάρβαροι και ...ειδωλολάτρες»

Μήνυμα στήριξης ότι η Ελλάδα θα ξεπεράσει την κρίση έστειλε ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αρμόδιος για την επιχειρηματικότητα και τη βιομηχανία Αντόνιο Ταγιάνι από το βήμα της διημερίδας με θέμα: «Αναπτυξιακή Στρατηγική Ευρώπη 2020, προώθηση επιχειρηματικών συνεργασιών την Ελλάδα».

«Η Ελλάδα έκανε ήδη πολλά για να εκσυγχρονίσει την οικονομία της» δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΕΕ τονίζοντας ότι δεν μπορεί να υπάρξει Ευρώπη χωρίς Ελλάδα .

«Εάν δεν υπήρχε η Ελλάδα θα ήμασταν ακόμα βάρβαροι και ειδωλολάτρες», δήλωσε ο κ. Ταγιάνι προσθέτοντας ότι η Ευρώπη θα πρέπει να βοηθήσει την Ελλάδα ώστε να μην χάσει τα εργαλεία της για την ανάπτυξη.

«Όταν ένα παιδί δυσκολεύεται ο πατέρας πρέπει να δείξει σε αυτό το ενδιαφέρον του για να αντιμετωπίσει τη δυσκολία. Αυτό πρέπει να κάνουμε και με την Ελλάδα».

Ο ευρωπαίος Επίτροπος σημείωσε την ανάγκη να βρεθούν εναλλακτικοί τρόποι χρηματοδότησης για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις , αλλά και να τονωθεί η εξωστρέφεια σε συγκεκριμένους τομείς της οικονομίας όπως είναι ο τουρισμός, η τεχνολογία, η βιομηχανία.

πηγη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου