ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Παρέα Αλβανών τα έσπασε σε μπαρ χθες το βράδυ και στο τέλος έβγαλαν και... καλάσνικοφ!!

Απείλησαν με καλασνικοφ ιδιοκτήτρια μπαρ γιατί τους διαμαρτυρήθηκε για τις φθορές που προκαλούσαν. Γυαλιά καρφιά έκαναν μπαρ της Ηλείας, τρεις μεθυσμένοι Αλβανοί, ενώ απείλησαν την ιδιοκτήτρια με καλάσνικοφ όταν αυτή διαμαρτυρήθηκε για τις φθορές που προκαλούσαν.

Όπως κατήγγειλε στο Α.Τ. Κρεστένων, η ιδιοκτήτρια του μπαρ που βρίσκεται στο Επιτάλιο, οι δράστες του επεισοδίου, άρχισαν να βρίζουν την ιδιοκτήτρια, να πετούν καρέκλες και τραπέζια στο πάτωμα, να την απειλούν και να σπάνε μπουκάλια μπύρας. 

Παρενέβησαν άλλοι θαμώνες και βγαίνοντας ένας από τους δράστες από το κατάστημα πήγε στο αυτοκίνητό του και έβγαλε από το πορτμπαγκάζ ένα καλάσνικοφ, το οποίο και έστρεψε πάνω στην ιδιοκτήτρια απειλώντας τη ζωή της. Με παρέμβαση του πρώτου εκ της παρέας των δραστών έβαλαν το όπλο στο αυτοκίνητο και τράπηκαν σε φυγή. 

Σύμφωνα με το ilialive.gr, η γυναίκα, έφυγε από το κατάστημά της για να πάει στην αστυνομία, όμως από το σοκ, στο δρόμο είχε τροχαίο ατύχημα στο Ανεμοχώρι, ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί. Μετά την επίσημη καταγγελία, οι άνδρες του Α.Τ. Κρεστένων μαζί με τους συναδέλφους τους από την Υ.Α. Πύργου, πραγματοποίησαν έρευνες και εντόπισαν τους δράστες στο χώρο που διαμένουν στο Καλλίκωμο.

Οι τρεις δράστες προσήχθησαν και αναγνωρίστηκαν από την παθούσα, ωστόσο, δεν βρέθηκε το καλάσνικοφ. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα και στη συνέχεια στην ανακρίτρια, από την οποία πήραν προθεσμία να απολογηθούν. 

eglimatikotita.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου