ataktesfones@gmail.com

Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ! Χριστιανικός όχλος καίει σπίτια αθώων μουσουλμάνων και τζαμιά!


20130310-144628.jpg
Έντρομες οι οικογένειες εγκαταλείπουν τις εστίες τους ενώ το οργισμένο πλήθος έχει ήδη κάψει 180 σπίτια, δεκάδες καταστήματα και δύο…
εκκλησίες στην περιοχή. Το “λαθάκι” στον τίτλο του άρθρου δείχνει το μέγεθος της υποκρισίας, αφού εάν οποιοσδήποτε “άπιστος” στον πλανήτη είχε τολμήσει να ακουμπήσει έστω και χαλάκι από τζαμί, θα είχε γίνει πρώτη είδηση στα κανάλια των σουλεϊμάνηδων και των Εζέληδων.

20130310-145350.jpg
Αυτή την στιγμή στην Λαχόρη του Πακιστάν έχουμε ένα από τα εκατοντάδες ολοκαυτώματα χριστιανών αλλά δεν ανοίγει μύτη. Το Πακιστάν βλέπετε είναι πιστός σύμμαχος της Δύσης, χρηματοδότης με πρέζα και δουλεμπόριο πολλών “επενδυτικων funds” που με την σειρά τους χρηματοδοτούν λομπίστες για να πιέζουν υπέρ της Τουρκίας, των “ανταρτών της Συρίας”, των κοσοβάρων, των ” ευσεβών επενδυτών σε κάτι μεταλλεία χρυσού”, κλπ κλπ.
Όλα ξεκίνησαν όταν ένας πακιστανός κατηγόρησε έναν δύστυχο χριστιανό ότι “είπε κακά λόγια για τον προφήτη”. Η συνέχεια είναι γνωστή και συνηθισμένη. Δεν αποτελεί καν είδηση. Ούτε για τους λαδωμένους ελληναραδες που το αίμα των παπούδων τους στην Σμύρνη, τον Πόντο, την Ίμβρο, την Κύπρο είναι ακόμα νωπό.


olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου