ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Ο εμίρης του Κατάρ αγόρασε νησί από τον Β.Τερλέγκα!


Πρόκειται για τη Σωρό που ανήκει στο σύμπλεγμα των Εχινάδων και είναι ένα από τα έξι νησιά που αγόρασε ο Εμίρης του Κατάρ, Αλ Θανί.

Όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος ο Βασίλης Τερλέγκας στην εφημερίδα «Espresso» είχε αγοράσει το νησί το 1990 από τους πρώτους του ιδιοκτήτες, ωστόσο, ποτέ δεν επένδυσε σε αυτό.
Σύμφωνα με όσα είπε στο «Star» ο τραγουδιστής, είχε αγοράσει το νησί από μια Αμερικανίδα, η οποία λίγο πριν πεθάνει πουλούσε ό,τι είχε και δεν είχε.

«Δεν σκόπευα να επενδύσω περαιτέρω στο νησί, άλλωστε ποτέ δεν ήμουν Ωνάσης, ωστόσο τότε οι δουλειές μου πήγαιναν καλά και ήθελα να επενδύσω κάπου» δήλωσε ο Βασίλης Τερλέγκας και συνέχισε:
...«Οι τίτλοι ιδιοκτησίας του μάλιστα είναι γραμμένοι πάνω σε πάπυρο. Η συγκεκριμένη το είχε κληρονομήσει απ’ ό,τι ξέρω από την οικογένειά της, η οποία φαίνεται πως αποτελούσε τους πρώτους ιδιοκτήτες του από το 1824. Το είχα δει από φωτογραφίες και λόγω της πολύ χαμηλής του τιμής, που δεν θα ήθελα να σας αποκαλύψω, αποφάσισα να το αγοράσω. Από εκεί και πέρα, το νησί είναι νόμιμο, υπάρχουν όλες οι απαραίτητες άδειες που το πιστοποιούν και πάνω σε αυτό μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις».
Η Σωρός ανήκει στο σύμπλεγμα των Εχινάδων, έχει έκταση 330 στρέμματα και συγκαταλέγεται στα έξι νησιά που αγόρασε πρόσφατα ο Εμίρης του Κατάρ για να επενδύσει και τα κάνει δώρο στην πανέμορφη γυναίκα του και τα 24 παιδιά του.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου