ataktesfones@gmail.com

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ (ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ) και η ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ 14-01-2013 ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ

Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ (ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ) και η ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ 14-01-2013 ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ
γράφει ο Δημ. Αντωνίου, ιατρός
Πηγή του Διεθνούς και Εθνικού Δικαίου και Συνταγμάτων κάθε ελεύθερου κι ανεξάρτητου κράτους, αν όχι από το 1815 (Συνέδριο της Βιέννης), τουλάχιστον από το 1919 (Συνθήκη Βερσαλλιών), είναι η Εθνική Κυριαρχία των Ανεξαρτήτων Εθνών-
Κρατών. Η Εθνική Κυριαρχία είναι η Ανωτάτη Δικαιακή Αρχή, ορισμός που σημαίνει ότι: «όλες οι λοιπές λειτουργίες του κράτους, οικονομικές, πολιτιστικές, στρατιωτικές, κοινωνικές, θρησκευτικές, ακόμα κι αυτή η δημοκρατία (ήτοι οι ατομικές και πολιτικές ελευθερίες των πολιτών), θυσιάζονται για την προστασία της Εθνικής Κυριαρχίας του Κράτους. Όποιος επιχειρήσει να αντιστρέψει στην Ιεραρχία αυτών των πολιτικών αρχών και τολμήσει να θυσιάσει την Εθνική Κυριαρχία για χάρη μιας άλλης λειτουργίας του κράτους (π.χ. οικονομικής), διαπράττει-εξ ορισμού-Εσχάτη Προδοσία κατά του κράτους του. Όποιος τολμήσει έστω να πεί, πολύ δε περισσότερο να επιχειρήσει, να θυσιάσει την Εθνική Κυριαρχίας για την λύση –δήθεν-ενός οικονομικού προβλήματος (ή για οποιδήποτε άλλο λόγο) του κράτους, σύμφωνα με όσα προείπα, καταλύει το Σύνταγμα, το Πολίτευμα και διαπράττει Εσχάτη Προδοσία κατά του Έθνους-κράτους. Αυτό ακριβώς έκαναν και οι τρείς Προδοτικές Κυβερνήσεις Γ. Παπανδρέου, Λ. Παπαδήμου και η νυν Τρικομματική Κυβέρνηση, με την υπογραφή των 3 δανειακών συμβάσεων, στις οποίες περιλαμβάνονται ρητοί όροι παράδοσης της Εθνικής μας Κυριαρχίας στους ξένους κατακτητές-δανειστές, για να λύσουνε ένα-δήθεν-οικονομικό πρόβλημα. Δηλ. ο Μεταξάς νομιμοποιείτο να αφήσει τους Γερμανούς-Ιταλούς να περάσουν έναντι ενός οικονομικού αντιτίμου?

Πώς εκφράζεται η Εθνική Κυριαρχία? Με δύο τρόπους, ήτοι: 1) Mε τον ιερό αμυντικό πόλεμο προάσπισης της Εθνικής μας κυριαρχίας (όπως έγινε στις Θερμοπύλες, στον Μαραθώνα, το 1941, 2) Με την έννοια του Εθνικού Συμφέροντος, το οποίο μπορεί να οριστεί με την εξής φράση: «Δίκαιον είναι μόνο το Εθνικόν (Συμφέρον)» κάθε κράτους. Αυτό σημαίνει ότι όποιος τολμήσει να θέσει το συμφέρον ενός ξένου λαού πάνω από το συμφέρον του ελληνικού, διαπράττει εσχάτη προδοσία, σύμφωνα με τον νόμο. Κι αυτό κάνουν οι παραπάνω 3 προδοτικές κυβερνήσεις, όταν υπέγραψαν τις τρείς δανειακές συμβάσεις και τα αντίστοιχα μνημόνια, με τα οποία δεσμεύτηκαν να εξυπηρετούν ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ τα οικονομικά συμφέροντα των Δανειστών, εις βάρος των Ελλήνων (βλ. την 2η δανειακή σύμβαση του Λ. Παπαδήμου).
Η έννοια του Εθνικού Συμφέροντος, δημιουργεί την έννοια του «Εθνικού Δικαίου» και μάλιστα και την έννοια ενός «Εθνικιστικού Δικαίου», με την έννοια ότι το Εθνικό Δίκαιο της Ελλάδος και οι δικαστικές αποφάσεις (και κάθε κράτους) υπερτερούν και κατισχύουν κάθε άλλου ξένου κρατικού δικαίου και του διεθνούς δικαίου που δεν έχουμε αποδεχτεί!
Εξ αυτών των αρχών της Εθνικής Κυριαρχίας και του Εθνικού Συμφέροντος, ως των Ανωτάτων Υποχρεωτικών Αρχών Δικαίου κάθε κράτους, προκύπτει και το νόμιμο δικαίωμά μας για την Νόμιμη Μονομερή Διαγραφή του Δημόσιου Χρέους μας, για λόγους «Εθνικού Συμφέροντος».
Με απλά λόγια, Εθνική Κυριαρχία και Εθνικό Συμφέρον είναι έννοιες ταυτόσημες και σημαίνουν ότι «μέσα στην Ελλάδα, κάνουμε εμείς ότι μας γουστάρει, χωρίς να δίνουμε αναφορά σε κανέναν ξένο και για ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ».
Καθίσταται συνεπώς προφανές το Εθνικό Έγκλημα της Εσχάτης Προδοσίας που διαπράττουν την Δευτέρα 14-01-2013 οι βουλευτές που θα ψηφίσουν για πρώτη φορά στην ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ την «παραίτησή των από το Δικαίωμα της Εθνικής των Κυριαρχίας επί όλων των περιουσιακών στοιχείων της Ελλάδος (δηλ. όλης της ελληνικής εδαφικής επικράτειας) υπέρ των δανειστών», για την εξόφληση του χρέους !
Προσέξτε: Σύμφωνα με την παραπάνω αρχή της Εθνικής Κυριαρχίας ΚΑΝΕΙΣ ΞΕΝΟΣ (ούτε και Έλληνας) δεν μπορεί να κατάσχει και να ιδιοποηθεί Δημόσια Ελληνική Περιουσία (Δημοσία-όπως π.χ. θάλλασα, ή  Ιδιωτική- όπως π.χ. ένα δημόσιο κτήριο), επειδή αυτό είναι αντίθετο με το Εθνικό μας Συμφέρον. Ισοδύναμα, εντός της Ελλάδος,  κανείς δεν μπορεί να «εκτελέσει καταναγκαστικές πράξεις» εις βάρος του δημοσίου, όπως κατασχέσεις κλπ. για οποιοδήποτε λόγο. Κι επειδή αυτό είναι καταχυρωμένο στο Ελληνικό Σύνταγμα (Συντ. 106 παρ.3) και στα Συντάγματα όλων των κρατών, αλλά και στο διεθνές δίκαιο (βλ. βιβλιογραφία της μελέτης μου «το Δόγμα του Calvo»), οι εγχώριοι προδότες, στις παραπάνω δανειακές συμβάσεις και την Δευτέρα 14-1-2013 με νόμο!, παραιτούνται από το δικαίωμά μας της Εθνικής Κυριαρχίας, έτσι ώστε να δύνανται οι ξένοι δανειστές να κατάσχουν τα πάντα στην Ελλάδα !!!!....αυτή την έννοια έχει και η υπαγωγή των δανειακών αυτών συμβάσεων στο Αγγλικό Δίκαιο, το οποίο δεν είναι υποχρεωμένο να προστατεύσει το Ελληνικό Δημόσιο Συμφέρον, όπως αντίθετα είναι το Ελληνικό Δίκαιο και Δικαστήρια!
Θα ακούσετε πολλά προδοτικά ψέμματα επ` αυτού από τον Καθηγητή του Προδοτκού Συνταγματικού Δικαίου των κρατών υπό Κατοχή,  Πρ. Παυλόπουλο…μην πιστέψετε τίποτα, μιλάνε προδότες του Έθνους…κατάρα στο κεφάλι των…και μην στενοχωρείστε…όλα αυτά καταργούνται με ένα άρθρο σε μια Ελεύθερη Βουλή από έλληνες την καταγωγή και το φρόνημα.

Σημ.: Ο νόμος που ψηφίζεται την 14-01-2013 στην ελληνική προδοτική βουλή προβλέπει:  Η συγκεκριμένη διάταξη νόμου, περιλαμβάνεται στην Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου( ΦΕΚ 240/2012), η οποία τροποποιεί τους όρους της δανειακής σύμβασης του Μαρτίου 2012 (κυβ.Λ. Παπαδήμου). Συμφώνως προς αυτή τη διάταξη: "ούτε το δικαιούχο κράτος μέλος (η Ελλάδα), ούτε η Τράπεζα της Ελλάδος, ούτε κανένα από τα αντίστοιχα περιουσιακά τους στοιχεία εξαιρούνται, λόγω εθνικής κυριαρχίας ή για άλλο λόγο, της δικαιοδοσίας, κατάσχεσης-συντηρητικής ή αναγκαστικής εκτέλεσης σε σχέση με οποιοδήποτε ένδικο βοήθημα ή διαδικασία σχετικά με τη σύμβαση τροποποίησης".
Δημ. Αντωνίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου