ataktesfones@gmail.com

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Εργάτης οικοδομής..παρέδωσε τον «θησαυρό» όπλων στην Αντιτρομοκρατική.

Τους είδε να τα θάβουν και νόμισε ότι ήταν λίρες Ενα ...«θησαυρό» όπλων παρέδωσε στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία εργάτης, τα οποία έως σήμερα έχουν οδηγήσει στη σύλληψη δύο ατόμων για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς». Παρατήρησε από οικοδομή στην οποία εργάζοταν να θάβουν σε λόφο στην Πανεπιστημιούπολη ένα κουτί και θεώρησε ότι ήταν ...λίρες.
Ξέθαψε το κουτί νομίζοντας ότι ήταν ... θησαυρός και το πήγε σπίτι του, όπου, όταν το άνοιξε, προς απογοήτευσή του, αντί για θησαυρό που περίμενε ότι θα εύρισκε, είδε μέσα πιστόλια και σφαίρες.
 Τα όπλα αυτά μπορεί να μην είχαν καμία αξία για τον ίδιο, αλλά αποτέλεσαν πραγματικό «θησαυρό» για την Αντιτρομοκρατική, η οποία εντόπισε γενετικό υλικό ενός 29χρονου φοιτητή και μίας 25χρονης φίλη τους, οι οποίοι συνελήφθησαν προχθές και σήμερα για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς». Επρόκειτο για δύο περίστροφα, δύο πιστόλια και ένα αυτόματο υποπολυβόλο Uzi, τα οποία δεν αποκλείεται να είχαν αγοραστεί από το εξωτερικό.
 Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, τα όπλα βρέθηκαν θαμμένα στο λόφο πίσω από το κατοχικό πολυβολείο, στον περίβολο της Πολυτεχνειούπολης του Ζωγράφου. Από το σημείο αυτό μέλη του Επαναστατικού Αγώνα είχαν πυροβολήσει εναντίον κλούβας των ΜΑΤ, τον Δεκέμβριο του 2008.
 dexixtrem

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου